ΠΑΣΟΚ: Έχει γυρίσει ο Δούκας την πλάτη στον… Ανδρουλάκη;

Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα τα οποία «αποκαλύπτουν» διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στον Χάρη Δούκα και τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Όπως είναι φυσικό, ο Χάρης Δούκας ανοίγει τον δικό του βηματισμό, τραβώντας ευδιάκριτες γραμμές από τα στενά κομματικά όρια του ΠΑΣΟΚ γιατί όπως και ο ίδιος είπε «είναι δήμαρχος όλων των Αθηναίων».

Αφορμή για αυτές τις «αποκαλύψεις» είναι μάλιστα και οι δηλώσεις του Χάρη Δούκα, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε στο Mega:

«Τα κόμματα κάνουν τη δουλειά τους, αλλά εγώ θα είμαι δήμαρχος όλων των Αθηναίων. Σε όλη αυτή τη διαδικασία τήρησα ό,τι είχα πει ευλαβικά. Κάναμε ένα κάλεσμα σε όλους τους πολίτες που πίστεψαν στο πρόγραμμά μας, στις 12 δεσμεύσεις μας. Συζητήσαμε δύο μήνες για τα θέματα που αφορούν την Αθήνα, που δεν έχουν να κάνουν με χρώματα και κόμματα αλλά είναι κοινά για όλους. Τελικά, το μήνυμα μετά από αυτή τη διαδικασία είναι ότι νίκησε μια ατζέντα για την Αθήνα. Για αυτό λέω ότι νίκησε η Αθήνα. Το πολιτικό μήνυμά μας λέει ότι εάν έχεις λύσεις στα μικρά ζητήματα που μπορεί να είναι και μεγάλα, όπως το πράσινο, η καθαριότητα, η ασφάλεια, μπορείς να κερδίσεις ακόμα και τον Δήμο της Αθήνας».

Επειδή η στήλη αν μη τι άλλο ψάχνει συνεχώς και αναζητά την αλήθεια δε έχει μόνο παρά να σας πει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η σχέση των δύο ανδρών είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές ενώ η επικοινωνία τους είναι… καθημερινή. Αυτά για να υπάρχει εικόνα.

Είναι τέτοια η σχέση που έχουν οι δύο άνδρες (θυμίζουμε, στενοί συνεργάτες) που δε θα αποκλείαμε και μία συζήτηση πριν την πρώτη συνέντευξη του κ. Δούκα στο Mega.

Διαβάστε επίσης:

Στην Ελλάδα το γλέντι του γάμου Κασσελάκη με τον Τάιλερ

Έλενα Ακρίτα: Η ευχή της σε Κασσελάκη και Τάιλερ – «Να γεράσετε στο ίδιο μαξιλάρι» (Photo)

ΠΑΣΟΚ: Συνεχίζεται η κόντρα για το «χρίσμα» στον Αγγελούδη – Το τηλεφώνημα με… Λιβάνιο

Keywords
Τυχαία Θέματα