ΠΑΣΟΚ: Τα «σενάρια» για Ανδρουλάκη και ο… πολιτικός πολιτισμός

Μόνο τα γέλια δεν βάζουν στο ΠΑΣΟΚ με τα διάφορα «παραδημοσιεύματα» για το αύριο του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος «είναι ένα βήμα πριν φύγει από το ΠΑΣΟΚ».

Η ενορχηστρωμένη προπαγάνδα, η οποία είναι αλήθεια ότι προέρχεται από παρακμιακά blog που δεν έχουν καμία αναφορά στην κοινωνία, δεν απασχολεί τη Χαριλάου Τρικούπη πέρα από το να τους διασκεδάζει. Μάλιστα, τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα το έχουν πάει ένα βήμα παρακάτω, καθώς έχουν ήδη βρει

τον αντικαταστάτη της επόμενης μέρας.

Την ίδια ώρα, ο πολιτικός πολιτισμός του ΠΑΣΟΚ στο θέμα της εκλογής αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, αφού – σε αντίθεση με τα όσα έκανε η Κουμουνδούρου, όπως σημειώνουν στελέχη – δεν έκαναν κανένα σχόλιο για τις εξελίξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Κορυφαίο στέλεχος που μίλησε στο «Ποντίκι» θεωρεί κάτι παραπάνω από βέβαιη την επικράτηση της Έφης Αχτσιόγλου, ενώ είναι σίγουρο πως στο τέλος θα είναι υποψήφιος και ο Σωκράτης Φάμελλος, ενώ, όπως μας είπε, δεν αποκλείει να διεκδικήσει την ηγεσία και ο Παύλος Πολάκης. Πάντως, σε ό,τι έχει να κάνει με τις συνεργασίες με τον ΣΥΡΙΖΑ σε τοπικό επίπεδο, το ΠΑΣΟΚ – εκ του αποτελέσματος – τις απέκλεισε όλες. Κάτι που είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή – αν και κάποιοι δεν καταλάβαιναν.

Διαβάστε επίσης:

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Φιλοξενούμενη στα Χανιά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Το ΝΑΤΟϊκό Αιγαίο: Πώς και γιατί «πάγωσε» το ελληνικό δικαίωμα για 12 μίλια χωρικά ύδατα

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΣΟΚ, Ανδρουλάκη,pasok, androulaki