Πατέρας Καρολάιν: «Να υποφέρει κάποια χρόνια ο Αναγνωστόπουλος, πριν τον κάνουν να σωπάσει»

Η οργή ξεχειλίζει για τον πατέρα της Καρολάιν Κραουτς. Δεν μπορεί να συγχωρήσει τον δολοφόνο της κόρης του, ούτε την κοροϊδία που του επιφύλαξε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέχρι τη σύλληψή του.

Αφορμή για μια νέα δήλωση του πατέρα της Καρολάιν στην dailymail υπήρξαν πληροφορίες που θέλουν τον Αναγνωστόπουλο να εκφράζει φόβο για τη ζωή του μετά τη μεταγωγή του στις φυλακές Μαλανδρίνου.

«Φαίνεται ότι δεν είναι ικανοποιημένος στις νέες φυλακές και θέλει να επιστρέψει στον Κορυδαλλό, όπου θα νιώθει πιο

ασφαλής» δήλωσε ο πατέρας. «Πιστεύει ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα, ίσως και περισσότερα συμβόλαια θανάτου σε βάρος του.

Εκτιμώ ότι οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρεφόταν πριν σκοτώσει την κόρη μου, είναι πρόθυμοι να τον κάνουν να… σωπάσει, στην περίπτωση που προσπαθήσει να κάνει κάποιου είδους συμφωνία μαζί τους.

Η δική μου αίσθηση είναι ότι πρέπει να υποφέρει κάποια χρόνια πριν “χτυπηθεί”, και αυτό το τελευταίο θα πρέπει να γίνει αργά», είπε ο πατέρας.

Ο ίδιος ανέφερε στην εφημερίδα ότι η μόνη του παρηγοριά είναι η εγγονή του Λυδία , η οποία μεγαλώνει μαζί τους. «Θελω να μην έχει ποτέ καμία επαφή με τον πατέρα της. Δεν ξέρω πως θα αντιδράσει όταν μάθει ότι θα αλλάξω το επώνυμο της μικρής, για να αποκτήσει αυτό της μητέρας της»

Ο Αναγνωστόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες μοιράζεται το κελί του με έναν βαρυποινίτη και ο ίδιος καθώς και ο δικηγόρος του εκφράζουν ανησυχίες για τη σωματική του ακεραιότητα.

Διαβάστε επίσης

Τέλος ο ΑΜΚΑ και ο ΑΦΜ – Έρχεται ο Ενιαίος Αριθμός του Πολίτη

Power Pass: Την Παρασκευή ανοίγει η πλατφόρμα – Πώς θα πάρετε την επιδότηση ρεύματος

Κατρακύλα για το Bitcoin: Έπεσε κάτω και από τα 21.000 δολάρια – Μετρούν απώλειες τα κρυπτονομίσματα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πατέρας Καρολάιν, Αναγνωστόπουλος,pateras karolain, anagnostopoulos