Πέγκυ Σταθακοπούλου: Η κόρη μου δεν απάντησε στο τηλέφωνο και ειδοποίησα την αστυνομία (Video)

Τη δυσκολία της να διαχειριστεί το ενδεχόμενο να μην απαντήσει η κόρη της στο τηλέφωνο εξέφρασε  Πέγκυ Σταθακοπούλου με την ηθοποιό να αποκαλύπτει ότι έχει φθάσει στο σημείο να καλέσει ακόμα και την αστυνομία για τον λόγο αυτόν.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Μπαμπάδες» μίλησε για τη σχέση που διατηρεί με την κόρη της, ωστόσο, παραδέχτηκε ότι κάποιες στιγμές δεν είναι πολύ ψύχραιμη. Μάλιστα, διηγήθηκε ένα πριστατικό κατά το οποίο η ίδια κάλεσε την αστυνομία αφού είχε ειδοποιήσει τον πατέρα της κόρης της και πολλούς φίλους και συγγενείς, επειδή δεν είχε απαντήσει στο τηλέφωνο.

«Κάποιες

φορές, δεν στέλνει μήνυμα, εκεί παθαίνω μεγάλη κρίση πανικού. Δεν κάνω πλάκα. Τότε, ήταν στη Θεσσαλονίκη και μου είχε πει ότι θα μου στείλει μήνυμα, έπαιρνα το τηλέφωνό της κι ήταν βουβό» είπε και πρόσθεσε:

«Έκανα όλα τα σενάρια, ξύπνησα όλους μου τους φίλους στη Θεσσαλονίκη, έκρινα ότι πρέπει να ειδοποιηθεί η αστυνομία. Πήρα τον μπαμπά της τηλέφωνο και τον τρέλανα κι αυτόν τον άνθρωπο. Από εκεί και μετά κατάλαβα το κακό, το λάθος μου.

Το παιδί μου είπε “μαμά, δεν νομίζω ότι πρέπει να γίνονται έτσι τα πράγματα, κοίταξέ το λίγο”. Πήγα και το κοίταξα και δουλεύω πάνω σε αυτό» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ιουλία Καλλιμάνη: Της πέταξαν πανέρια με λουλούδια στο πρόσωπο – Δείτε πώς αντέδρασε! (Video)

Άντζελα Γκερέκου: Επιστροφή στο θέατρο μετά από 26 χρόνια! (Photos)

«Σάββατο με φίλους»: Το ξέφρενο τσιφτετέλι που «άναψε» το κέφι! (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα