«Περίπατος» με την Αναντολού ο Ολυμπιακός

Με «όπλο» την άμυνα, ο Ολυμπιακός πέρασε ένα ήσυχο βράδυ στο κατάμεστο ΣΕΦ, βελτιώνοντας το ρεκόρ του στη Euroleague σε 3-2.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν άνετα με 75-57 της Αναντολού Εφές, για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης, υποχρεώνοντας την τουρκική ομάδα στην τρίτη εφετινή ήττα της. 

Αυτή ήταν η 2η διαδοχική και 3η νίκη στο σύνολο

των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα, που την ίδια ώρα είπαν «όχι» σε μία 3η σερί νίκη στον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης (2-3).

Αυτή η νίκη του Ολυμπιακού είχε την υπογραφή του αρχηγού του, Κώστα Παπανικολάου με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Και του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, όμως! Με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ (μία λιγότερη από τον Παπανικολάου). Ο Πίτερς πρόσθεσε 12 πόντους και 10π. ο Κέινααν.

Ο Ουόκαπ αν και είχε 0/3 τρίποντα (όπως και οι Λαρεντζάκης, Μπραζντέικις), πρόσφερε 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Χωρίς τους τραυματίες Σακίλ ΜακΚίσικ και τον Λουκ Σίκμα παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός

Ο Ντάνιελ Ποντένσε, μετά τη νίκη με 2-1 του Ολυμπιακού επί της Γουέστ Χαμ στο «Γ. Καραϊσκάκης» κατέφθασε στο ΣΕΦ, στο ημίχρονο του αγώνα και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων» που έκαναν sold out, στο ματς με την Εφές, όπως είχαν κάνει και απέναντι στην Μπαρτσελόνα, για τη 2η αγωνιστική. 

Τα δεκάλεπτα: 17-14, 33-25, 61-43, 75-57

Διαβάστε επίσης:

Conference League: Live η αναμέτρηση Αμπερντίν – ΠΑΟΚ 2-1 (Β’ημίχρονο)

Champions League – Ανατριχίλα στο «Celtic Park»: Γέμισε με Παλαιστινιακές σημαίες υπό τον ήχο του «You ‘ll Never Walk Alone» (videos)

Champions League: Η Παρί Σεν Ζερμέν κατατρόπωσε 3-0 τη Μίλαν και ανέβηκε στην κορυφή (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Περίπατος, Αναντολού, Ολυμπιακός,peripatos, anantolou, olybiakos