Ποια «γαλαζοαίματη» θα παντρευτεί στη Μυτιλήνη;

ΕΛΛAΔΑ

Ο γάμος της χρονιάς θα γίνει σε ελληνικό έδαφος.

Στην Ελλάδα θα στραφούν όλα τα φώτα τον Αύγουστο, καθώς η 29χρονη πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης θα παντρευτεί, όπως όλα δείχνουν, στη Μυτιλήνη. H τελετή θα γίνει στην καθολική εκκλησία της Μυτιλήνης ενώ η δεξίωση θα γίνει στον "Οινοφόρο". Η Sirivannavari Nariratana, γεννημένη στις 8 Ιανουαρίου

του 1987, είναι η μοναδική κόρη του διαδόχου του θρόνου της Ταϊλάνδης πρίγκιπα Maha Vajralongkorn.

Η Siriwannawari, μεγάλωσε στην Μεγάλη Βρετανία, με τη μητέρα και τα αδέρφια της, έπειτα από το χωρισμό των γονιών της. Το 2009 βρέθηκε στη λίστα του Forbes με τους 20 πιο «καυτούς» βασιλιάδες του πλανήτη.

Η νεαρή πριγκίπισσα έχει σπουδάσει μόδα και κλωστοϋφαντουργία στη Σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, στο Πανεπιστήμιο του Chulalongkorn, ενώ έχει τη δική της σειρά ρούχων και έχει κάνει επιδείξεις στις μεγαλύτερες πασαρέλες στον κόσμο.

Η αγάπη της για τον αθλητισμό, την οδήγησε το 2005 στους Πανασιατικούς Αγώνες κερδίζοντας μάλιστα το χρυσό μετάλλιο. Επίσης λατρεύει το μπαντμιντον και την ιππασία.

Η Μυτιλήνη προετοιμάζεται να φιλοξενήσει γαλαζοαίματους, βαθύπλουτους, πρίγκιπες και βασιλιάδες, διάσημες προσωπικότητες και ήδη κινείται στους ρυθμούς της χλιδής που συνήθως απαιτούν τέτοια μεγάλα γεγονότα.

Η Ελλάδα πρόκειται να μαγνητίσει βλέμματα από όλη την υφήλιο, γεγονός που αποτελεί άριστη διαφήμιση για τη χώρα μας.

γαλαζοαίματηγάμοςπριγκίπισσα ΤαϊλάνδηςΜυτιλήνηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα