Ποιος είναι ο Μαυρίκιος Μαυρίκιου και ποια η Ιλάειρα Ζήση που παντρεύεται (Videos)

Ο αρραβώνας-«ριάλιτι» του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της μαθήτριάς του Ιλάειρα Ζήση, απασχόλησε τόσο έντονα τις τελευταίες ημέρες τις τηλεοπτικές εκπομπές που οι δημοσιογράφοι σχημάτισαν ουρές για μία δήλωσή του. 

Ο 30χρονος ηθοποιός, μουσικός, θεατρικός παραγωγός και συγγραφέας, είχε το Σαββατοκύριακο στη Google περισσότερες αναζητήσεις από τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

και από την κλήρωση του Τζόκερ, που χάρισε σε έναν τυχερό 8,7 εκατομμύρια ευρώ. Ποιος είναι τελικά αυτός ο Μαυρίκιος Μαυρικίου που ασχολούνται όλοι μαζί του το τελευταίο διάστημα;

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η ιστορία αποτυχίας στα σόου ταλέντων

Η πρώτη φορά που είδαμε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου στην ελληνική τηλεόραση ήταν το μακρινό 2006. Σε ηλικία μόλις 15 ετών δήλωσε συμμετοχή στο Dream Show: The Music και τραγούδησε μπροστά στη Ναταλία Γερμανού, τον Ηλία Ψινάκη και τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο το «Caruso». H ερμηνεία του πιτσιρικά είχε εντυπωσιάσει μάλιστα τη Γερμανού, η οποία του είπε πως «σε πέντε χρόνια, αν ασχοληθείς, θα είσαι από τους σημαντικότερους τραγουδιστές αυτής της χώρας. Και άλλων χωρών».

Στη συνέχεια ο Μαυρίκιος δοκίμασε την τύχη του σχεδόν σε κάθε μουσικό σόου που διοργανώθηκε στην Ελλάδα. To 2008 προσπάθησε ανεπιτυχώς να κερδίσει μία θέση στο X Factor με το «O sole mio», ενώ δύο χρόνια αργότερα τον είδαμε ξανά στο ίδιο μουσικό σόου με μια τεράστια αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση. Κάπου ενδιάμεσα, το 2009, πέρασε κι από τη σκηνή του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, φτάνοντας μέχρι τον τελικό.

Το 2014 ερμήνευσε το τραγούδι «Πόσο Σ’ αγαπώ» και έκανε τους coaches του The Voice να γυρίσουν τις καρέκλες τους. Εκείνος επέλεξε την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου, αλλά δεν κατάφερε να περάσει στα lives. Από τότε μπορεί να τον «χάσαμε» για λίγα χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά ο Μαυρικίου συνέχισε να ασχολείται ενεργά με το θέατρο, τη μουσική και τη διδασκαλία.

Συνεργάστηκε με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως οι Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Χατζηνάσιος, Κώστας Χατζής, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αντώνης Μιτζέλος, Χρήστος Δάντης, Μελίνα Ασλανίδου και άλλοι, ενώ κυκλοφόρησε και δύο δίσκους με την Minos EMI.

Τι άλλο γνωρίζουμε για τον μουσικό και θεατρικό παραγωγό; Όπως αναφέρει το reader.gr, κατάγεται από μια ευκατάστατη οικογένεια από την Κύπρο. Ο πατέρας του εργαζόταν ως δημόσιος υπάλληλος και η μητέρα του ως μικροβιολόγος. Παράλληλα, είχε γίνει και ένα θέμα κατά το παρελθόν με τα πολύ υψηλά συμβόλαια που έδινε σε όσους έπαιρναν μέρος στις παραστάσεις του με τον ίδιο να δηλώνει σε συνέντευξή του στο Down Town πως «δεν έχει καμία σημασία πού τα βρήκα τα χρήματα, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Το θέμα ήταν γιατί να δώσω τόσα λεφτά;».

«Κυριολεκτικά με χρησιμοποίησαν. Υπήρξε ηθοποιός που μου ζήτησε 10.000 ευρώ, δηλαδή 60.000 ευρώ τη σεζόν. Μπήκα «μέσα» στην Παριζιάνα. Δεν με ένοιαξε ότι μου ζητούσαν 5.000 ευρώ μισθό, αλλά με ένοιαξε ότι δεν εκτιμήθηκε ότι τα έδωσα», είπε σε άλλη του συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή.

Κατά καιρούς κάποια κανάλια του ζητούσαν μια δήλωση, με εκείνον να καταφέρνει κάθε φορά να φέρει τα πάνω κάτω. Όπως έγινε όταν αποκάλυψε δύο ονόματα ηθοποιών που αποχώρησαν από παράσταση, επειδή δεν είχαν κάνει εμβόλιο για τον κορονοϊό. Από το καλοκαίρι του 2020, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέλαβε τη θέση του διευθυντή του τμήματος Υποκριτικής Τέχνης του ΙΕΚ ΑΛΦΑ κι εκεί ήταν που γνώρισε την Ιλάειρα Ζήση ένα χρόνο αργότερα.

Ποια είναι η Ιλάειρα Ζήση που παντρεύεται ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Κάπως έτσι, εντελώς ξαφνικά, μπήκε στη ζωή μας και η σύντροφός του. Η 22χρονη Ιλάειρα Ζήση, η οποία πήγε για ως μαθήτρια στο ΙΕΚ που δίδασκε ο Μαυρίκιος, κατάγεται από ένα χωριό του νομού Φθιώτιδας, τον Άγιο Κωνσταντίνο. «Είναι η πρώτη φορά που ερωτεύομαι τόσο πολύ μία γυναίκα και έχω αυτή τη διάθεση να κάνω οικογένεια. Έκανα την πρόταση στην αλλαγή του χρόνου. Ήμασταν στον κουμπάρο μας, τον Γιώργο Τσούκαλη, τον ιδιωτικό ερευνητή. Εγώ τραγουδούσα και καλά χάλασε το μικρόφωνο, άνοιξα το μικρόφωνο και είχε το μονόπετρο. Το κορίτσι αυτό είναι μαθήτριά μου, ήρθε για να σπουδάσει και ερωτευτήκαμε», δήλωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στις αρχές του έτους.

Για την ώρα γνωρίζουμε εξαιρετικά λίγα πράγματα για εκείνη. Ξέρουμε μόνο ότι σπούδασε φυσιοθεραπεία στην Κύπρο, έχει ένα δεύτερο πτυχίο στην μουσική και κινησιολογία, ενώ πρόσφατα είχε ξεκινήσει μαθήματα υποκριτικής στην σχολή, όπου διδάσκει ο αγαπημένος της. Δηλώνει ερωτευμένη με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και βλέπει στα μάτια του τον άντρα της ζωής της.

Ο γάμος του ζευγαριού αναμένεται να γίνει τον Αύγουστο στην Λεμεσό από όπου κατάγεται ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Διαβάστε επίσης:

Αγγελική Ηλιάδη σε Λιάγκα – Σκορδά: «Άκουσα πράγματα που με πείραξαν – Περίμενα εσείς να ξέρετε…» (Video)

Πετράκος για Καπουτζίδη: «Έχει λέει τα λιγότερα δικαιώματα; Εγώ δεν μπορώ να μπω να φάω σε ένα ταβερνάκι»

Κατιάνα Μπαλανίκα για Αλέξανδρο Ρήγα: «Δεν θα τον συγχωρέσω» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα