Πόλο: Συγκλονίζει ο προπονητής της Εθνικής – «Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»

Συγγνώμη από τους παίκτες και τον κόσμο για την απόφασή του να ζητήσει τάιμ άουτ 37” πριν το φινάλε ζήτησε ο Θοδωρής Βλάχος.

Βουρκωμένος ο προπονητής της εθνικής πόλο, που «λύγισε» στα πέναλτι κόντρα στην Ουγγαρία, έκανε λόγο για το μεγαλύτερο λάθος της ζωής, καθώς το σκορ ήταν 10-10 και η γαλανόλευκη που είχε έναν παίχτη παραπάνω έκλεψε την μπάλα.

«Δεν μπορώ να μιλήσω, οφείλω μία συγγνώμη έκανα το μεγαλύτερο λάθος

της ζωής μου, ήμασταν 2-1 παίκτες και πήρα τάιμ άουτ. Είναι η χειρότερη φάση της ζωής μου στην πιο σπουδαία στιγμή μας, συγνώμη από τα παιδιά και όλο τον κόσμο. Έχουμε προσδοκίες, ίσως και να το αξίζαμε, χάσαμε μία κλασική ευκαιρία για το χρυσό. Το λάθος με το τάιμ άουτ μάς χάλασε το μομέντουμ, ελπίζω πως θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες αλλά σήμερα ήταν μοναδική», ανέφερε.

«Θέλουμε ο κόσμος να μας αγαπήσει, αν το καταφέραμε είναι σπουδαίο. Όταν θα φτάσουμε στην Ελλάδα θα καταλάβουμε πως κάναμε κάτι σπουδαίο, απλά δεν πετύχαμε το απόλυτο. Δεν ξέρω για πόσο θα μας στοιχειώνει αυτό», πρόσθεσε.

Η απάντηση του Φουντούλη στη συγγνώμη του Βλάχου

«Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. Εδώ δεν βρίσκεται κάποιος για να πάρει την ευθύνη πάνω του. Ο Θόδωρος μπορεί να ένιωσε έτσι. Όταν οι παλμοί είναι στο μάξιμουμ στην τελευταία φάση, τα πάντα μπορούν να γίνουν. Δεν ψάχνουμε να δούμε τι μπορεί να έγινε στο τέλος. Είχαμε ένα ολόκληρο παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη», απάντησε ο Γιάννης Φουντούλης, αρχηγός της ομάδας.

Διαβάστε επίσης:

Δεύτερη στον κόσμο η Εθνική Πόλο – «Λύγισε» στα πέναλτι κόντρα στην Ουγγαρία

Λιονέλ Μέσι: Για δείπνο με το ζεύγος Μπέκαμ στο εστιατόριο του Bad Bunny (Photo)

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο συνεχίζει στους Μπακς

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόλο, Συγκλονίζει, Εθνικής – Έκανα,polo, sygklonizei, ethnikis – ekana