Πόπη Αστεριάδη: «Στις γιορτές δεν ένιωθα καλά να αφήσω τα παιδιά μου και να τραγουδήσω σε κάποιο κέντρο» (Video)

Η Πόπη Αστεριάδη μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» για την καριέρα της, την οικογένειά της και το ξεκίνημά της στο τραγούδι.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε αρχικά στην πολυμελή οικογένειά της και τον τρόπο με τον οποίο τραγούδησε για πρώτη φορά δημόσια ως εξαιρετικό ταλέντο.

«Γεννήθηκα μέσα στο σπίτι μου γιατί βγήκα 7μηνίτικο. Γεννήθηκα μετά από 4 αγόρια. Χαμός γινόταν γιατί ό,τι έκαναν το έκανα. Τους έβλεπα να ξυρίζονται; Έκανα το ίδιο. Τους έβλεπα στην τουαλέτα όρθιους; Πήγαινα και εγώ. Με φοβέριζε η γιαγιά μου με ένα σπίρτο και μου έλεγε «μην το κάνεις

αυτό είναι κακό».

Μετά άνοιξα και τη δική μου Μπουάτ δύο φορές, την «Ανώ» και την μπουάτ «7». Στην οικογένεια είμαστε 5 τα παιδιά και μαζί με τους γονείς «7» . Έκανα μια εμφάνιση σε έναν επιχειρηματία τότε, στα γενέθλια της κόρης του. Δεν μας είχε πει τι λεφτά θα πάρουμε. Με τα λεφτά που πήρα άνοιξα και το μαγαζί. Ίσως θα ήταν καλύτερα να πάρω ένα σπιτάκι τότε αλλά ήθελα να κάνω μια μπουάτ.

Δεν κυνηγούσα την καριέρα. Ο πατέρας μου είχε αντιρρήσεις, αλλά ο Πατσιφάς τον έπεισε να με αφήσει να ασχοληθώ. Ο Πατσιφάς με άλλαξε, μου έκοψε το μαλλί. Μέχρι τότε είχα τα μαλλιά μου καρέ, τσάρλεστον και δεν μου πήγαιναν. Και φορούσα παντελόνια γιατί ένιωθα πιο άνετα. Αυτός μου διάλεγε τα τραγούδια, αυτός ήθελε να με στείλει στο Παρίσι να τελειώσω τα γαλλικά. Εγώ δεν έκανα τίποτα από αυτά.

Το λάθος μου ήταν να μην κάνω πολλά για την καριέρα μου. Δεν άκουσα, δεν κυνήγησα γενικά. Τα χάνεις λιγάκι γιατί αναρωτιέσαι «Για εμένα έρχονται;». Δεν ήθελα να φανώ. Δεν το’χα.

Σε αυτή τη δουλειά δεν γίνεται να τα έχεις όλα. Και την οικογένεια και το τραγούδι και όλα να τα υπηρετήσεις όπως πρέπει. Όταν άφηνα τα παιδιά για να πάω στο κέντρο, δεν ένιωθα καλά, στεναχωριόμουν. Μεγαλώνω ωραία. Δεν έχει νόημα να κρύβεις την ηλικία σου. Το μόνο που θα με στεναχωρήσει είναι να καθηλωθώ και να μην μπορώ να περπατήσω. Αυτό θα με ρίξει πάρα πολύ», είπε η Πόπη Αστεριάδη στο απογευματινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ1.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Μπιμπίλας για Γεωργούλη: «Μην κάνετε σαν τους κανίβαλους που βρήκαν κάτι για να το κατασπαράξουν»

Θανάσης Λάλας: Τι είπε για την τρομερή φάρσα στον Άκη Τσοχατζόπουλο που δεν βγήκε ποτέ στον αέρα (Video)

Ο Κουέντιν Ταραντίνο επιλέγει την αγαπημένη του σκηνή έντασης από ολόκληρη τη φιλμογραφία του (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα