Πώς είδαν στο ΠΑΣΟΚ την συνέντευξη του Σημίτη – Η στήριξη σε Ανδρουλάκη

Χαρούμενοι είναι στο ΠΑΣΟΚ με τα όσα είπε ο Πρώην Πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος Κώστας Σημίτης για την ηγεσία αλλά και τις θέσεις της παράταξης.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του Νίκου Ανδρουλάκη, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Κώστα Σημίτη, σημειώνουν πως είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός πως «όλοι οι πρώην πρόεδροι δείχνουν τέτοια δυναμική υποστήριξη» στο κόμμα. 

Ο

κ. Σημίτης σε συνέντευξή του είπε για το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη: «Υπήρξα συνιδρυτής του ΠΑΣΟΚ κι αυτή είναι μια ταυτότητα που με συνοδεύει σε όλη τη ζωή μου. Πιστεύω πάντα στην ανάγκη πολιτικής έκφρασης αυτού του χώρου, που αποκλειστικός του στόχος είναι η συνεχής προσπάθεια για μια καλύτερη κοινωνία. Παρά τα επιμέρους κρούσματα διαφθοράς, η σοσιαλδημοκρατία ιστορικά γεννήθηκε για να προωθεί το επίπεδο ηθικής συνείδησης της κοινωνίας και για να διαμορφώνει μια κοινωνία ικανή να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τα προβλήματά της. Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι ένα πειστικό πρόγραμμα δράσης. Μπορεί να συμβάλλει σε ανάπτυξη μιας δημιουργικής δυναμικής. Σταθερή και ισορροπημένη είναι η στάση του Νίκου Ανδρουλάκη αυτή την ταραγμένη περίοδο. Το ΠΑΣΟΚ είναι ένας χρήσιμος -και κρίσιμος- παράγοντας της πολιτικής σκηνής».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κώστας Σημίτης μιλά με θερμά λόγια για τον Νίκο Ανδρουλάκη. Στην Χαριλάου Τρικούπη σχολιάζουν πως είναι πολύ θετικό και σημαντικό το γεγονός ότι ο Κώστας Σημίτης παίρνει μία τέτοια θέση τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. 

Διαβάστε επίσης:

Από την ευφορία στο σοκ η κυβέρνηση

Μόνο ο Βορίδης θα αλλάξει στις εκλογές

Με το όπλο παρά πόδα ο Σαμαράς

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς, ΠΑΣΟΚ, Σημίτη –, Ανδρουλάκη,pos, pasok, simiti –, androulaki