Πώς ο ΠΑΟΚ κερδίζει τον… ΣΥΡΙΖΑ

Εκτός από έντονο πολιτικό ενδιαφέρον οι εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα έχουν και… αθλητικό ενδιαφέρον.

Με την Έφη Αχτσιόγλου να έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητα της και με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να το πραγματοποιεί σήμερα το θέμα που θα κυριαρχεί την επόμενη μέρα είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

που θα στηρίξουν δημοσίως κάθε υποψήφιο. 

Σε αυτό το θέμα μία… τελείως διαφορετική διάσταση έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Φλώρινα Πέττυ Πέρκα, η οποία ερωτηθείσα σε πρωινή εκπομπή (Open) για το ποιον θα στηρίξει για την προεδρία είπε αφοπλιστικά: «ο επόμενος πρόεδρος θα πρέπει να είναι ΠΑΟΚτζής ή ΠΑΣΟΚτζού». 

Με αυτόν τον τρόπο αποκάλυψε ότι θα υποστηρίξει έναν εκ των Έφη Αχτσιόγλου – Ευκλείδη Τσακαλώτου. Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών έχει δηλώσει πολλάκις ότι είναι ΠΑΟΚ, έχει μάλιστα δώσει και συνεντεύξεις για την ομάδα του. 

Από την άλλη αυτό που δεν ήταν ευρέως γνωστό ήταν η αγάπη της Έφης Αχτσιόγλου για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, βέβαια δεν είναι και τελείως παράλογο αφού η ίδια κατάγεται από τα Γιαννιτσά, μία πόλη με πολλούς φιλάθλους του δικεφάλου του Βορρά. 

Διαβάστε επίσης:

Έφη Αχτσιόγλου: Ποιοι τάσσονται δημόσια στο πλευρό της – Ξεκινά περιοδείες στην Αττική

Σκέρτσος: Οι ακτοπλόοι δεσμεύτηκαν για προσφορές έως 20% έκπτωση – «Όχι» σε ship pass

Όλο το παρασκήνιο πίσω από το «άδειασμα» σε Μηταράκη

Keywords
Τυχαία Θέματα