Πόση ατυχία να σε λένε Ντρου αλλά να είσαι φτυστός ο Μπόρις Τζόνσον και να τρέμεις να βγεις από το σπίτι σου

ΚΟΣΜΟΣ

Μοιάζει να σαν έχει βγει από το ίδιο καλούπι με τον Μπόρις Τζόνσον. Ίδιο πρόσωπο, ίδιος σωματότυπος και φυσικά ίδια μαλλιά. Αναγκάζεται να κυκλοφορεί με μπλουζάκι που λέει «δεν είμαι ο Μπόρις Τζόνσον».

Τον λένε Ντρου Κάλντρον. Είναι Άγγλος και μοιάζει σαν να είναι ο δίδυμος αδελφός του Μπόρις Τζόνσον, του τέως Δημάρχου το Λονδίνου και μέλος των συντηρητικών που πρωταγωνίστησε στην εκστρατεία υπέρ του Brexit.

Ο Ντρου στην αρχή διασκέδαζε με αυτή την ομοιότητα, όμως τα πράγματα στην Αγγλία

τις τελευταίες εβδομάδες έχουν αγριέψει και η απίστευτη ομοιότητα του με τον Τζόνσον, τον κάνει να φοβάται.

Ο Ντρου δεν βγαίνει από το σπίτι. Όταν είναι έξω τρέμει το φυλλοκάρδι του, κοιτάζει δεξιά αριστερά και πιστεύει πως όλο και κάποιος θα βρεθεί που θα του επιτεθεί, θεωρώντας ότι έχει απέναντι του τον Τζόνσον.

Και άντε μετά ο 33χρονος Ντρου να εξηγήσει ότι «βρε παιδιά δεν με λένε Μπόρις Τζόνσον. Ντρου Κάλντρον με λένε και απλά μοιάζω στον Τζόνσον. Δεν είμαι καν συγγενής του». Ο Ντρου όταν βγαίνει έξω φοράει ένα μπλουζάκι που μπροστά γράφει: Δεν είμαι ο Μπόρις Τζόνσον».

Το μπλουζάκι αυτό φορούσε και στο gay pride του Λονδίνου στο οποίο συμμετείχε. Μια παρέλαση που φυσικά ο Τζόνσον, γνωστός για τις ρατσιστικές του απόψεις σε πολλά θέματα, δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να είχε εμφανιστεί.

Πηγή: Daily Mail

Πηγή φωτογραφιών: Daily Mail - Reuters

ΑγγλίαBrexitΣωσίαςσωσίας Μπόρις ΤζόνσονΜπόρις ΤζόνσονHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα