Πόθεν Έσχες: Τι δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας

Το φως της δημοσιότητας είδε σήμερα (23/6) η δήλωση «πόθεν έσχες» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και της συντρόφου του, Μπέτυς Μπαζιάνα και αφορά στα εισοδήματα που δηλώθηκαν για το έτος 2020.

Tο οικογενειακό εισόδημα του Αλέξη Τσίπρα και της συντρόφου του, Μπέτυς Μπαζιάνα, ανέρχεται στα 90.585 ευρώ, με το μεγαλύτερο μέρος (περίπου 70.000 ευρώ) να προέρχεται από την βουλευτική αποζημίωση

του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι καταθέσεις τους ανέρχονται σε 97.297 ευρώ. Ο Τσίπρας δηλώνει την κατοχή ενός διαμερίσματος ενώ η σύζυγός του τρία οικόπεδα εκ των οποίων τα δύο από γονική παροχή. Επίσης ένα επιβατικό Ι.Χ και ένα δίκυκλο.

Υπενθυμίζεται ότι για το έτος χρήσης 2019 ο κ. Τσίπρας δήλωσε εισοδήματα ύψους 32.961,68 ευρώ από βουλευτική αποζημίωση και αποζημίωση πρωθυπουργού καθώς και 34.424,05 από εισοδήματα που εξαιρούνται από φόρο και εισφοράς. Η σύντροφός του, Μπέτυ Μπαζιάνα, δήλωσε 19.355,78 ευρώ από μισθωτές υπηρεσίες.

ΤΣΙΠΡΑΣ_ΑΛΕΞΙΟΣ_1995992_2021-1Λήψη

Οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» των «300» της Βουλής καθώς και των λοιπών πολιτικών προσώπων, όπως οι ευρωβουλευτές, οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι, δημοσιοποιήθηκαν από την Επιτροπή του Κοινοβουλίου, που είναι αρμόδια για τον έλεγχο των ετήσιων δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης-Ντράγκι: Κοινό αίτημα για πλαφόν στη χονδρική τιμή του φυσικού αερίου – Τι είπαν για Τουρκία και Ουκρανία

Οικονόμου σε Τσίπρα: Εγγυόμαστε ότι δεν θα αφήσουμε τον «τραμπισμό αλά γκρέκα» να πλήξει την δημοκρατία μας

Στηρίζει την Έφη Αχτσιόγλου η Δόμνα Μιχαηλίδου: «Έχω πιο χοντρά μπράτσα και αυτό δεν επηρεάζει κανέναν»

Keywords
Τυχαία Θέματα