Πρώτο σε τηλεθέαση το «Survivor» τη Δευτέρα αλλά με τάση αποκλιμάκωσης

Διατηρήθηκε στην κορυφή των τηλεπροτιμήσεων το ριάλιτι «Survivor» τη Δευτέρα καταφέρνοντας να στείλει τον δείκτη τηλεθέασης στο 9,8%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε λιγότερο από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές.

Από τη μία μέρα στην άλλη το πρόγραμμα που κυριαρχεί στο prime time του Σκάι είχε μεταβολή τηλεθέασης σε ποσοστό 1,7% διαφορά που σημαίνει ότι το δεύτερο επεισόδιο του «Survivor» επέλεξαν 173.000 τηλεθεατές λιγότεροι από εκείνους που το «ψήφισαν»

στην πρεμιέρα του.

Αναπόφευκτα στη δεύτερη θέση των τηλεπροτιμήσεων πέρασε το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» που έχει γκελ στο τηλεοπτικό κοινό παρά το γεγονός ότι τα επεισόδια που μεταδίδονται αυτό το διάστημα είναι σε επανάληψη.

Τρίτο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen αναδείχθηκε το κεντρικό δελτίο του Mega, το οποίο επέλεξαν για την ενημέρωση τους 664.000 τηλεθεατές.

Ο «τροχός της τύχης» με… φρέσκο επεισόδιο πλασαρίστηκε στην τέταρτη θέση τηλεπροτιμήσεων και μια θέση πιο κάτω αλλά με μικρή διαφορά στην απόδοση του ήταν το τηλεπαιχνίδι «The chase».

Στα καλύτερα της ημέρας η παλιά ελληνική κωμωδία «Καπετάν Φάντης μπαστούνι» που έδειξε ο ΑΝΤ1 αλλά και οι- αξεπέραστες ως φαίνεται- ελληνικές σειρές «Το σόι σου» και «Είσαι το ταίρι μου».

Διαβάστε επίσης:

Ξεκίνησε η ψυχρή εισβολή: Στα «λευκά» η Πάρνηθα, πού διεκόπη η κυκλοφορία- Σε ποιες περιοχές της χώρας χιονίζει – Νέες μπόρες τα ξημερώματα

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Συνεχίζεται η αγωνία – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών (Videos)

Ξεκίνησε η ψυχρή εισβολή: Στα «λευκά» η Πάρνηθα, πού διεκόπη η κυκλοφορία- Σε ποιες περιοχές της χώρας χιονίζει – Νέες μπόρες τα ξημερώματα

Keywords
Τυχαία Θέματα