«Πυρά» Άδωνι κατά Ράμμου: Είναι κομματικό στέλεχος – Έχει υποχρέωση να τηρεί το απόρρητο της ΕΥΠ (Video)

Δριμεία επίθεση κατά του προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου, με αφορμή την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

O υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε ότι ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ δεν τήρησε τον θεσμικό του ρόλο, κατηγορώντας τον ότι λειτουργεί

ως κομματικό στέλεχος.

«Για ποια ανεξάρτητη αρχή μιλάμε;», τόνισε αρχικά ο υπουργός αναφερόμενος στην παραδοχή του τακτικού μέλους της ΑΔΑΕ, Κατερίνας Παπανικολάου, ότι στο παρελθόν είχε εργασιακή σχέση με πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Αριστείδη Μπαλτά.

«Ο κ Μπαλτάς διορίστηκε από το ΣΥΡΙΖΑ. Είναι γνωστός Συριζαίος. Καλά έκανε και τον έβαλε. Κακώς εμείς τον ψηφίσαμε. Είχαμε κερδίσει τις ευρωεκλογές. Ο Μητσοτάκης είναι ένας άνθρωπος πολιτισμένος αστός. Εγώ του είπα ότι οι πολλές ευγένειες με τους Συριζαίους βλάπτουν», τόνισε αρχικά μιλώντας στο Action24 ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αφού τον ψήφισε έρχεται εδώ και κάνει κομματική νομενκλατούρα. Δίνει απόρρητα στοιχεία. Δηλαδή ο κ. Ράμμος όταν το έδινε στον Τσίπρα δεν είχε υποπτευθεί ότι θα το διέρρεε ο Τσίπρας; Αφού κομματικό στέλεχος είναι», τόνισε.

«Θεσμική υποχρέωσή του είναι και να τηρεί το απόρρητο της ΕΥΠ», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε επισήμανση δημοσιογράφου ότι ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ έπραξε θεσμικά.

Διαβάστε επίσης:

Χατζηδάκης για την παρακολούθησή του: Ο πρωθυπουργός δεν έχει καμία σχέση – Με περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του (video)

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί Μαρκόπολου για Ράμμο: Την έχει δει Θεός, είναι… delivery boy του ΣΥΡΙΖΑ! (video)

Συζήτηση για όλα εκτός από τις υποκλοπές θέλει η κυβέρνηση – Θέμα στην Ευρώπη η επίθεση της κυβέρνησης στον Χρήστο Ράμμο

Keywords
Τυχαία Θέματα