Ρωμανός: «Από την πολλή “αποφόρτιση” ο Κασσελάκης δεν διαβάζει ούτε τις ανακοινώσεις μας»

Σε πεδίο σφοδρής πολιτικής αντιπαράθεσης έχει εξελιχθεί η υποψηφιότητα του Αχιλλέα Μπέου μετά και την τελευταία του προκλητική συμπεριφορά όταν βιαιοπράγησε εναντίον πολίτη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, απαντώντας στον Στέφανο Κασσελάκη, ανέβασε την πρωινή ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος και

έγραψε: «Από την πολλή “αποφόρτιση” ο κ. Κασσελάκης δεν διαβάζει ούτε τις ανακοινώσεις μας».

Από την πολλή «αποφόρτιση» ο κ. @skasselakis δεν διαβάζει ούτε τις ανακοινώσεις μας.https://t.co/q5D3rRq8UJ

Nikos Romanos (@NickRomanos) September 30, 2023

Μάλιστα, παρέπεμψε σε προηγούμενη ανακοίνωση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με την οποία επισημαίνεται πως η υποψηφιότητα του Αχιλλέα Μπέου δεν στηρίζεται από το κυβερνών κόμμα.

«Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για “αποφόρτιση” ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη ΝΔ και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του. Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος. Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια! Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών», αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:

Νέο «χτύπημα» Κασσελάκη για Μπέο: «Από το πρωί περιμένω κ. Μητσοτάκη…»

Σκέρτσος: «Ο τοξικός ΣΥΡΙΖΑ του Πολάκη καταπίνει τον Κασσελάκη» – Μετωπική με φόντο το ΟΑΚΑ

Αυγέρη σε ΝΔ για Μπέο: «Τα ζεϊμπέκικα, εν μέσω καταστροφής, τους ενοχλούν, τα χαστούκια όμως όχι» – Συνεχίζεται ο «πόλεμος»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρωμανός, Από, “αποφόρτιση”, Κασσελάκης,romanos, apo, “apofortisi”, kasselakis