Σακίρα: Μετά τον χωρισμό της με τον Πικέ έτοιμη να τα ξαναβρεί με τον πρώην της

Τέσσερις μήνες αφότου έγινε γνωστός ο χωρισμός της Σακίρα από τον Ζεράρ Πικέ, φήμες θέλουν την τραγουδίστρια να έχει επαφή με πρώην σύντροφό της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Σακίρα επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της και δικηγόρου, Αντόνιο Ντε Λα Ρούα.

Ίσως εκτός από την παλιά φλόγα να έπαιξαν ρόλο και οι σοβαρές δικαστικές εκκρεμότητες που έχει, καθώς ο νέος αγαπημένος της είναι ένας διάσημος δικηγόρος και γιος του αείμνηστου

προέδρου της Αργεντινής, Φερνάντο Ντε Λα Ρούα.

Η Σακίρα και ο Ντε Λα Ρούα, ήταν ζευγάρι για περισσότερα από 11 χρόνια και η Κολομβιανή σταρ του αφιέρωσε πολλά από τα τραγούδια της, με ένα από αυτά να είναι το «Día de enero».

Η Καρίνα Λαβιτσίλο μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή της στην Αργεντινή, με τίτλο «Socios del Espectáculo», διαβεβαίωσε ότι ο γιος του πρώην προέδρου Φερνάντο ντε λα Ρούα και η Σακίρα έχουν ήδη επικοινωνήσει μέσω τηλεφώνου και ότι ο Αντόνιο, είναι πρόθυμος να βοηθήσει την Κολομβιανή σταρ σε ό,τι χρειάζεται, ενώ συμφώνησε να συναντηθούν στο Μαϊάμι.

«Είμαι σε θέση να πω ότι η Σακίρα και ο Αντόνιο ντε λα Ρούα ήρθαν σε επαφή μέσω τηλεφώνου και αυτό, διότι η Σακίρα βιώνει μία δύσκολη στιγμή με την φυλάκιση που αντιμετωπίζει λόγω φοροδιαφυγής».

Διαβάστε επίσης:

Ζάχος Χατζηφωτίου: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός από την εγγονή του

Θεοφανία Παπαθωμά: Μιλάει για τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο» – Γιατί απείχε 10 χρόνια από την τηλεόραση (Video)

Μαρία Μπακοδήμου: Η ερώτηση που την εκνεύρισε και η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σακίρα, Μετά, Πικέ,sakira, meta, pike