Σασμός – Spoiler: Ο Ανδρέας μαθαίνει για τον Αστέρη και την Αργυρώ και γίνεται έξαλλος (Videos)

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις του Σασμού στο σημερινό επεισόδιο με τη σειρά του Alpha να παραμένει στην κορυφή της τηλεθέασης και αυτή τη σεζόν στη ζώνη της.

Όταν ο Αντρέας μαθαίνει για τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς εξαγριώνεται, την ώρα που ο παπα-Μιχάλης και ο Παύλος φοβούνται τις αντιδράσεις του. Πηγαίνει έξαλλος στο σπίτι των Βρουλάκηδων, ζητώντας εξηγήσεις, αλλά δεν θα περιμένει την αντίδρασή τους.

Ο Νικηφόρος καταφεύγει στο Μανόλη, σε μια προσπάθεια να πιαστεί από κάπου. Ο Γιώργος επισκέπτεται

τους δύο φίλους, προσπαθώντας να μάθει τι έχει συμβεί μεταξύ τους αλλά κι εάν ο Νικηφόρος ήταν στο μαντρί την ημέρα του πυροβολισμού του Μαθιού.

Ο Μαθιός ζητά να δει το Νικηφόρο, εκείνος ωστόσο αρνείται πεισματικά. Μία απρόσμενη πρόταση θα εκπλήξει την Αιμιλία και μία επίσκεψη στη φυλακή θα φέρει τον Βαγγέλη ενώπιον κρίσιμων διλημμάτων.

Η Βασιλική παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, έχοντας συμφωνήσει με την Καλλιόπη να συμμαχήσουν για το καλό της οικογένειάς τους, ενώ ο Φραγκιαδάκης επιμένει να σκαλίζει με το Γιώργο τον πυροβολισμό του Μαθιού. Δυστυχώς για τον ίδιο, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σε κάποιον που δεν έπρεπε και οι συνέπειες θα είναι δραματικές.

Διαβάστε επίσης:

ΕΣΡ: Αιφνιδιαστική σύγκληση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής για τη νέα σύνθεση της Ανεξάρτητης Αρχής

Μικρούτσικος σε Καινούργιου: «Σου χρωστάω τη ζωή μου…» (video)

Διατηρήθηκε στην πρώτη θέση τηλεθέασης ο Alpha – «Μαγνήτης» ο Μπισμπίκης

Keywords
Τυχαία Θέματα