Ραμζάν Καντίροφ: Φήμες ότι ο ηγέτης της Τσετσενίας βρίσκεται σε κώμα

Σε κρίσιμη κατάσταση και συγκεκριμένα σε κώμα βρίσκεται ο ηγέτης της Τσετσενίας και ισχυρός σύμμαχος του Βλαντιμίρ Πούτιν Ραμζάν Καντίροφ, σύμφωνα με όσα επικαλούνται οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με το Nexta, «ο Καντίροφ είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Ένας εκπρόσωπος της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών της Ουκρανίας, Αντρέι Γιουσόφ, δήλωσε ότι οι ασθένειες του Καντίροφ επιδεινώθηκαν, γεγονός που οδήγησε σε κρίσιμη κατάσταση».

Kadyrov is in critical condition

A representative of the Main Intelligence Directorate of Ukraine,

Andrei Yusov, said that Kadyrov’s illnesses worsened, which led to a critical condition.

"The information is confirmed from various sources in medical and political circles. This… pic.twitter.com/UFlFn44HLB

— NEXTA (@nexta_tv) September 15, 2023

Κατά το ίδιο μέσο «οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται από διάφορες πηγές σε ιατρικούς και πολιτικούς κύκλους. Δεν πρόκειται για τραυματισμούς. Άλλες λεπτομέρειες χρειάζονται περαιτέρω διευκρίνιση. Είναι άρρωστος εδώ και πολύ καιρό και μιλάμε για συστηματικά προβλήματα υγείας».

Επιβεβαίωση και από το Visegrád 24

«Εισερχόμενες αναφορές ότι ο Kadyrov βρίσκεται σε κώμα μετά την ξαφνική επιδείνωση της υγείας του. Η υπηρεσία πληροφοριών της Ουκρανίας GUR επιβεβαιώνει τις αναφορές».

BREAKING:

Incoming reports of Kadyrov being in a coma after his health suddenly deteriorated.

Ukraine's intelligence service GUR confirms the reports pic.twitter.com/jpnU1hsTTB

— Visegrád 24 (@visegrad24) September 15, 2023

INFO – #Tchétchénie : Selon certaines informations, Ramzan #Kadyrov serait dans le coma après que son état de santé se soit soudainement détérioré. Le service de renseignement ukrainien GUR confirme ces informations pic.twitter.com/3gAgjBhInq

— FranceNews24 (@FranceNews24) September 15, 2023Bild: Με σοβαρό πρόβλημα στα νεφρά ο Καντίροφ

Σημειώνεται ότι νωρίτερα η Bild ανέφερε ότι ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Τον τελευταίο καιρό έχει αδυνατίσει πολύ και σε βίντεο στο διαδίκτυο δεν μπορεί να ανοίξει τα μάτια του. «Εικάζεται ότι ο Καντίροφ έχει σοβαρά προβλήματα στα νεφρά» έγραψε η εφημερίδα κάτι που υποστηρίζει ο εξόριστος πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ichkeria Akhmed Zakaev.

Ο Καντίροφ, μάλιστα, φέρεται να έφερε έναν γιατρό από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην Τσετσενία επειδή δεν εμπιστεύεται τους γιατρούς της Μόσχας. Ο Δρ Yasin Ibrahim M. El-Shahat, επικεφαλής του νεφρικού τμήματος του νοσοκομείου Burjil στο Άμπου Ντάμπι, πέταξε στο Γκρόζνι για να θεραπεύσει τον Καντίροφ.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Ληστής κάρφωσε με βελόνες υπαλλήλους σούπερ μάρκετ και κόλλησαν τον ιό του HIV

Μακρόν: «Όμηρος» κρατείται από τη στρατιωτική χούντα ο Γάλλος πρέσβης στο Νίγηρα

Γαλλία: Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο της 32χρονης Ελληνίδας από αλλαντίαση

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσετσένο, Ραζμάν Καντίροφ,tsetseno, razman kantirof