Σε παραλία βρέθηκαν συντρίμμια από κάθισμα αεροσκάφους που (φαίνεται να) βρισκόταν ο Σάλα

ΚΟΣΜΟΣ

Μπορεί η αστυνομία να σταμάτησε προσωρινά τις έρευνες για τον εντοπισμό του εξαφανισθέντος Εμιλιάνο Σάλα, όμως η οικογένειά του -με τη βοήθεια ιδιωτών που συνέβαλαν οικονομικά- χρηματοδότησε τη συνέχεια της έρευνας και τελικά φαίνεται πως η αυτή τη φορά κάτι προέκυψε, αλλά δεν είναι ευχάριστο.

Για την ακρίβεια, σε μια γαλλική παραλία βρέθηκαν συντρίμμια που κατά πάσα πιθανότητα προέρχονται από το μικρό αεροσκάφος που μετέφερε τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Σάλα στη Βρετανία.

Αυτό υποστήριξε η βρετανική υπηρεσία διερεύνησης των

αεροπορικών δυστυχημάτων (AAIB). Σύμφωνα με την AAIB, ένα τμήμα καθίσματος αεροσκάφους βρέθηκε σε μια παραλία κοντά στο Σιρτενβίλ της βόρειας Γαλλίας. Λίγο αργότερα, στην ίδια περιοχή, βρέθηκε και ένα δεύτερο μαξιλαράκι καθίσματος.

«Από μια πρώτη έρευνα, συμπεράναμε ότι είναι πιθανό να προέρχονται από το αγνοούμενο αεροσκάφος», ανέφερε η AAIB στην ανακοίνωσή της και πλέον η οικογένεια του Σάλα -και όχι μόνο- κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Θυμίζουμε ότι το μονοκινητήριο αεροσκάφος χάθηκε από τις οθόνες των ραντάρ την περασμένη Δευτέρα, ενώ βρισκόταν σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων βορείως του νησιού Γκέρνζι, στη Μάγχη.

Εμιλιάνο ΣάλαΚάρντιφΝαντσυντρίμμια αεροσκάφουςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα