Σειρά για την πιο διάσημη «μαντάμ» ετοιμάζει το HBO Max

ΤΟ HBO Max αναπτύσσει σειρά μυθοπλασίας για την Χάιντι Φλάις με την σεναριογράφο Μάγκι Κον, η οποία είχε κάνει σενάρια σε δύο επεισόδια της πρόσφατα βραβευμένης σειρά «The staircase» («Η σκάλα») με τους Κόλιν Φέρθ και Τόνι Κολέτ, για την ίδια συνδρομητική πλατφόρμα ροής.

Η Χάιντ Φλάις τη δεκαετία του ’90 είχε αναπτύξει κύκλωμα πορνείας στο Λος Άντζελες, το οποίο φέρεται να εξυπηρετούσε πλούσιους πελάτες, όπως ηθοποιούς, αθλητικούς παράγοντες, σκηνοθέτες, στελέχη επιχειρήσεων και άλλους, γεγονός που της χάρισε το παρατσούκλι «The Hollywood

Madam» (Η τσατσά του Χόλιγουντ).

Στο πρώτο τετράμηνο «λειτουργίας» του κυκλώματος κατάφερε να έχει κέρδη ύψους ενός εκατ. δολαρίων και σε μια «χάλια» νύχτα να «καθαρίζει» 10.000 δολάρια μόνον. Το 1993 συνελήφθη για σωρεία κατηγοριών, μεταξύ άλλων και για απόπειρα αποπλάνησης. Η εγγύηση του ενός εκατ. δολαρίων μετατράπηκε σε 200.000 δολάρια η καταδίκη της σε επτά χρόνια φυλάκιση, έπειτα από 20 μήνες σε φυλακή της Καλιφόρνιας, μετατράπηκε το 1998 σε κάτοικο περιορισμό και 370 ώρες κοινωφελούς εργασίας.

Συνέχισε να κάνει εμφανίσεις σε εκπομπές ριάλιτι όπως το «Celebrity Rehab with Dr. Drew» και το «Celebrity Big Brother».

Ζωή συναρπαστική, ξεπερνά ίσως τα πιο ευφάνταστα σενάρια. «Βούτυρο στο ψωμί» της βιομηχανίας του θεάματος.

Στην σειρά η οποία για την ώρα δεν έχει τίτλο, η Χάιντι Φλάις θα έχει ρόλο συμβούλου.

Εάν το έργο προχωρήσει, δεν θα είναι η πρώτη φορά που η ζωή της Φλάις θα «μεταφερθεί» στην οθόνη. Πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες το τηλεοπτικό δίκτυο USA Network είχε προβάλει (2004)  την ταινία «Call Me: The Rise and Fall of Heidi Fleiss»  με την Τζέιμι Λιν Γίγκλερ να κάνει την Χάιντι Φλάις.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Ο Παύλος Τσίμας με εκπομπή για την ελληνική δισκογραφία

Χατζηβασιλείου για ΑΝΤ1: Δεν ένιωθα χαρά (Video)

IQ 160: Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σειρά, HBO Max,seira, HBO Max