Σκηνές …ροκ σε συναυλία: Συγκρότημα πλακώθηκε στο ξύλο πάνω στη σκηνή – Ο κιθαρίστας έδιωξε τον τραγουδιστή (Video)

Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια θεατών που είχαν πληρώσει εισιτήριο για να απολαύσουν συναυλία όμως τα μέλη του συγκροτήματος αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους… επί σκηνής!

Θερμόαιμα αποδείχθηκαν τα μέλη του ροκ συγκροτήματος «The Brian Jonestown Massacre» που τσακώθηκαν πάνω στην σκηνή, σε συναυλία τους στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

The Brian Jonestown Massacre show in Melbourne descended into an onstage brawl last night.

The band have cancelled the remaining tour dates.

pic.twitter.com/XUQIJGgs1j

— Far Out Magazine (@FarOutMag) November 22, 2023

Όλα ξεκίνησαν όταν ο frontman Άντον Νιούκομπ απευθυνόμενος στον κιθαρίστα Ράιαν Βαν Κριντ είπε: «Δεν έχει άλλη μουσική μέχρι να φύγεις από εδώ. Στην πραγματικότητα δεν σε χρειαζόμαστε. Πήγαινε. Άσε την κιθάρα μου στη σκηνή και σκέψου τι συμβαίνει. Αποσυνδέσου».

Μάλιστα ζήτησε από τους ηχολήπτες να κλείσουν το μικρόφωνο του κιθαρίστα. Εκείνος από την πλευρά του προτού αποχωρήσει, χτύπησε με μανία τον τραγουδιστή. Ο τελευταίος ανταπέδωσε τα χτυπήματα και χρειάστηκε η επέμβαση της ασφάλειας για να σταματήσει τον καυγά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι επόμενες εμφανίσεις της περιοδείας του συγκροτήματος ακυρώθηκαν ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πληθαίνουν τα αρνητικά σχόλια για την απαράδεκτη εμφάνιση του γκρουπ.

Διαβάστε επίσης:

Γλυπτά του Παρθενώνα: Ύπερ της συμφωνίας «δανεισμού» ο Κιερ Στάρμερ

Ισραήλ: Ελευθερώθηκε η 9χρονη όμηρος της Χαμάς – Η συγκλονιστική στιγμή που πέφτει στην αγκαλιά του πατέρα της (Photo)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Καταρρίψαμε 20 drones του Κιέβου, λέει η Μόσχα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκηνές …ροκ, Συγκρότημα, Video,skines …rok, sygkrotima, Video