Σκουρλέτης: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα (Video)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είναι όλα ανοιχτά αλλά με διαφορετικές πιθανότητες το καθένα» είπε ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και τόνισε ότι «αυτό που πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι η αταλάντευτη προσπάθεια της κυβέρνησης να βρεθεί ένας έντιμος συμβιβασμός».

«Είμαστε σε πολύ κρίσιμη στιγμή υπάρχουν κάποια ζητήματα που είναι κορυφαία, υπάρχουν κάποια στρατηγικής σημασίας σημεία τα οποία είναι απαραίτητα να περιλαμβάνονται σε μία συμφωνία» είπε ο υπουργός και τόνισε ότι αυτά

τα θέματα σχετίζονται με «μία λύση σε σχέση με το χρέος και το θέμα της χρηματοδότησης της οικονομίας».

Ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας για την ελληνική πρόταση, σημείωση ότι οι ελληνικές προτάσεις προβλέπουν «δίκαιη κατανομή των βαρών και να μην επιβαρύνει τους ασθενέστερους, δεν θα αποδεχθούμε να είναι πάλι τα υποζύγια οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι οι δανειστές «διαφωνούν με όλα εκείνα τα μέτρα που έχουν ένα κοινωνικό πρόσημο».

«Εμείς έχουμε καταθέσει ένα συνολικό πλέγμα προτάσεων και μέσα από αυτές πιάνουμε τους κοινούς στόχους. Εμείς θέλουμε να έχουμε το δικό μας πρόγραμμα αλλιώς να παραδώσουμε τα κλειδιά των υπουργείων και της χώρας και να εγκατασταθούν εδώ διάφοροι τύποι» είπε ο υπουργός.

Ο υπουργός Εργασίας διαβεβαίωσε ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων οι μισθοί και οι συντάξεις θα πληρωθούν κανονικά. Τέλος υποστήριξε ότι από τη στιγμή που η κυβέρνηση θα καταλήξει σε μία συμφωνία «θα είναι τέτοια ώστε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να περάσει από τη βουλή» είπε ο υπουργός.

ΣκουρλέτηςσυμφωνίαδιαπραγματεύσειςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα