Σούλη Σαμπάχ: Τι ανακοίνωσε η οικογένειά της για την κηδεία της

Σε στενό οικογενειακό κύκλο πρόκειται να πραγματοποιηθεί η κηδεία της σπουδαίας ηθοποιού Σούλης Σαμπάχ, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας με μια ανάρτησή του στο Facebook, γνωστοποίησε την επιθυμία της οικογένειας της ηθοποιού, ότι δεν θα ανακοινωθεί τόπος και χρόνος τέλεσης της κηδείας. Επίσης, η οικογένεια ενημέρωσε ότι βρισκόταν κοντά στην Σούλη Σαμπάχ μέχρι το τέλος της ζωής της, απαντώντας σε δημοσιεύματα

ότι έφυγε μόνη και ξεχασμένη.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Η οικογένεια της αγαπημένης μας Σούλης Σαμπάχ, η οποία μας πληροφόρησε ότι ήταν κοντά της σε όλη την διάρκεια της περιπέτειας της υγείας της (επειδή γράφηκε ότι έφυγε μόνη κ ξεχασμένη), μας ενημερώνει ότι επιθυμία της είναι η εξόδιος ακολουθία να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο γι αυτό δεν ανακοινώνει ώρα και τόπο» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ποια ήταν η Σούλη Σαμπάχ

Η Σούλη Σαμπάχ (πραγματικό όνομα: Αναστασία Χριστοδούλου) γεννήθηκε το 1932 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

Ο πατέρας της καταγόταν από το Πολέμι της Πάφου και η μητέρα της από τη Χίο. Τη δεκαετία του 1950 ήρθε στην Αθήνα και άρχισε να τραγουδάει στο γνωστό κοσμικό κέντρο «Τζάκι».

Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στον κινηματογράφο μέσα από την ταινία «Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο» δίπλα στους Βασίλη Αυλωνίτη, Μίμη Φωτόπουλο και Τζένη Καρέζη. Έπαιξε στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο, σε αξιόλογες παραστάσεις και επιθεωρήσεις.

«Η καφετζού», «Δελησταύρου και υιός», «Ζήτω η τρέλα», «Η βίλα των οργίων», «Θα σε κάνω βασίλισσα». «Ο παπατρέχας», είναι μερικές από τις ταινίες στις οποίες εμφανίστηκε.

Στη συνέχεια εργάστηκε στο θέατρο και στην τηλεόραση συμμετέχοντας σε επιθεωρήσεις και τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων οι « Η γειτονιά μας», «Ορκιστείτε παρακαλώ», «Η καλή πεθερά», «Πάτερ Ημών», «Κλείσε τα μάτια», «Το κόκκινο δωμάτιο», «Ήρθε κι έδεσε» κ.α.

Ήταν σύζυγος του επίσης ηθοποιού Δημήτρη Νικολαΐδη.

Διαβάστε επίσης:

Γλυφάδα: Χειροβομβίδα βρέθηκε σε αυλή πολυκατοικίας – Στέλεχος του λιμενικού ο στόχος

Φρίκη στο Ίλιον: Πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα στο μπάνιο και βιντεοσκοπούσε την 15χρονη κόρη του γυμνή

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη στον 21χρονο για την οπαδική επίθεση σε 16χρονο (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σούλη Σαμπάχ,souli sabach