Στέφανος Κασσελάκης στο Mega: Ως πρωθυπουργός δεν θα στείλω την Ελλάδα στα βράχια

Ο κύκλος 2015-19 έχει κλείσει, υπάρχει ένας κύκλος νέος και θα υπάρξει ανανέωση στο κόμμα δήλωσε σε συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και τους δημοσιογράφους Ράνια Τζίμα και Γιάννη Πρετεντέρη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, το πρόγραμμα του

κόμματος και την επικαιρότητα. Δεν με ενδιαφέρουν τα υποδείγματα των επαγγελματιών πολιτικών, τόνισε.

«Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στις εκατό, εγώ ως πρωθυπουργός να στείλω την Ελλάδα στα βράχια», σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης προσθέτοντας ότι «σε αντίθεση με τους Μητσοτάκη και Χατζηδάκη εγώ έχω επιχειρήσει και ξέρω από προϋπολογισμούς».

Ακολούθως ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, που παρουσιάστηκε χθες Τρίτη σε εκδήλωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως είπε, ο κόσμος έχει ανάγκη από ελαφρύνσεις και ειδικότερα των έμμεσων φόρων και υπογράμμισε το άδικο μέτρο που ισχύει σήμερα ότι με τη μισθωτή εργασία να φορολογείται με τεράστιους συντελεστές και την ίδια ώρα τα μερίσματα με πολύ μικρούς.

Ο κ. Κασσελάκης αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα μετά το 4ο συνέδριο. Αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται ο Αλέξης Τσίπρας να τον αμφισβητήσει μετά τις ευρωεκλογές. Επίσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απέρριψε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος ο ίδιος στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

«Ο κύκλος 2015-19 έχει κλείσει. Υπάρχει ένας κύκλος νέος και θα υπάρξει ανανέωση στο κόμμα. Ο Νίκος Παππάς και ο Παύλος Πολάκης χαίρουν της εμπιστοσύνης μου», επισήμανε.

Για τα «αστακοκάραβα» ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι έχει μεταβιβάσει όλη τη συμμετοχή που είχε στο παρελθόν στην εταιρεία αυτή. «Διεκδικώ τα δεδουλευμένα μου από εκεί», είπε, προσθέτοντας πως δεν έχει καμία συμμετοχή σε εταιρείες στο εξωτερικό. «Αυτός ο νόμος δημιουργήθηκε για να μην βγάζουν Έλληνες πολιτικοί μαύρα χρήματα έξω όχι για να βάζουν οι ομογενείς Έλληνες μέσα», είπε, ωστόσο παραδέχθηκε πως «ο νόμος προφανώς ήταν λάθος». «Ο κ. Μητσοτάκης που ευαγγελίζεται την αγάπη του για τους απόδημους είχε πέντε χρόνια για να αλλάξει αυτό το νόμο», σχολίασε.

«Εάν κληθώ να δώσω εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη θα δώσω εξηγήσεις. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν επιθυμεί να αρχειοθετηθεί ποτέ. Αν χρειαστεί να πληρώσω πρόστιμο, θα το πληρώσω. Αν είναι να τιμωρηθώ που οι άνθρωποι των κομματικών μέσων του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν Χριστούγεννα να τιμωρηθώ», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ο κόσμος έχει βαρεθεί το gaslighting. Σκεφτείτε τι προσπαθούν να μου προσάψουν από την αρχή. Ότι ήμουν ηλίθιος, ότι ήμουν lifestyle. Ότι ο 35χρονος απόδημος Στέφανος Κασσελάκης είναι διαπλεκόμενος. Πολύ ανησυχία από τον κ. Γκρίνμπεργκ», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσουμε. Ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει το πόθεν του κ. Μητσοτάκη; Τα 40 σπίτια από πού έχουν προκύψει; Είναι καιρός οι πολιτικοί της χώρας να είναι υπηρέτες και όχι άρχοντες».

Διαβάστε επίσης:

Βούλα Κεχαγιά: «Ο Κασσελάκης θα σεβαστεί τη νομοθεσία – Έχει κλείσει η εταιρεία για αστακούς»

«Κλείδωσε» η επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ για τις 4 Απριλίου – Συνάντηση με Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο

Νέο ευρω-ράπισμα από την Κομισιόν: Στέλνει την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο – Δεν επικαιροποίησε τους χάρτες για τις πλημμύρες

Keywords
Τυχαία Θέματα