Στέφανος Κασσελάκης: «Υπέρ» ο Πολάκης, «κατά» ο Φίλης – Η «χιονοστιβάδα» και οι «αχρείαστοι Μεσσίες»

Στον Στέφανο Κασσελάκη, το πρόσωπο των ημερών για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκαν με… διαφορετικές απόψεις ο Παύλος Πολάκης και ο Νίκος Φίλης.

Με μία ανάρτηση στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης εξέφρασε τη στήριξή του στον υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας παράλληλα ως «είχε πολύ μεγάλη επιτυχία» την εκδήλωση στα Χανιά.

Παράλληλα

αναφέρθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς και στις αντιδράσεις του δήμου και του Ιδρύματος «Βενιζέλος» ότι «οι Τάφοι των Βενιζέλων δεν είναι χώρος για κομματικές εκδηλώσεις», ενώ σχολίασε με επίσης σκληρούς χαρακτηρισμούς και τον Άρη Πορτοσάλτε.

Ο Παύλος Πολάκης δεν ήταν παρών στην εκδήλωση, λόγω ιατρικών υποχρεώσεων.

Αναλητικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook:

«Δυο σχολια για σήμερα.
1) Πολύ μεγάλη επιτυχία της εκδηλωσης του Στεφανου Κασελακη στα Χανια με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου.
Το πράγμα παίρνει μορφή χιονοστιβάδας …
Υγ: Γι αυτό φαντάζει μικρόψυχη ,χολερική και με άνωθεν εντολή προφανώς, η ανακοίνωση του Ιδρύματος Ελ Βενιζέλος (Παπαδακης) και Δήμου Χανιων (Σημαντηρακης) πως «κομματικές εκδηλώσεις δεν πρέπει να γίνονται στους τάφους των Βενιζέλων».Εμείς τους τάφους τους σεβαστήκαμε αυτοί που απλώνουν τραπεζοκαθίσματα για γάμους και βαφτίσεις η που τσαλαπατάνε τις πλάκες των μνημάτων για μια σελφι ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ!!!
Αντε να χαθείτε-ΝΤΡΟΠΗ σας!!!
2) Μου είπαν ,γιατί ΣΚΑΙ-ξεφτίλες δεν βλέπω ,πως βγήκε εκείνη η αποβολή της «δημοσιογραφίας» ο Πορτοσαλτε και είπε πάλι πως για να «φτιάξει ο Συριζα πρέπει να φύγει ο ΠΟΛΑΚΗΣ»
Άκου λυξονταρμα : Θα με βλέπετε ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ και να ξέρεις πως για να επιστρέψει η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ στη χώρα πρέπει να φύγετε εσυ και οι όμοιοι σου… Για να δούμε ποιος θα ΝΙΚΗΣΕΙ στο ΤΕΛΟΣ!!!
Λυξονταρμα ε λυξονταρμα!!
ΥΓ2.επειδή ρωτάτε πολλοί.Λυξονταρμα: Το κακουδερικο, ασθενικό, αδύναμο, δύσμορφο πλάσμα».

Σε… άλλο μήκος κύματος ο Νίκος Φίλης

Από την πλευρά του, ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις σχολιάζοντας την υποψηφιότητα Κασσελάκη.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Action24 ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «Δεν έχουμε ανάγκη από πολιτικούς του Instagram και από Μεσσίες», σημειώνοντας ότι «έχουμε ανάγκη από πολιτικούς που δεν θα ‘’φυτεύονται’’ από το Instagram και τα διάφορα συμφέροντα. Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες».

«Πρέπει να δούμε τις θέσεις του», είπε και συνέχισε λέγοντας ότι «έχουμε ανάγκη από πολιτικούς που θα προκύπτουν μέσα από την κοινωνία».

«Δεν γνωρίζει καν ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε για τον υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος.
Ερωτηθείς αν εννοεί με το «φύτεψαν» τον Σ. Κασσελάκη, ο Νίκος Φίλης απάντησε ότι «δεν προκύπτει μέσα από τις ελληνικές πολιτικές διαδικασίες».

Διαβάστε επίσης:

Πιθανή επίσκεψη Ερντογάν στη Θεσσαλονίκη

ΣΥΡΙΖΑ: Η «αυλαία» για Κασσελάκη, η υποδοχή, οι πρώτες κινήσεις και τοποθετήσεις- Συνεδριάζει η ΠΓ εν όψει του Διαρκούς Συνεδρίου

Πώς «διαβάζει» την υποψηφιότητα Κασσελάκη το Μέγαρο Μαξίμου

Keywords
Τυχαία Θέματα