Στέλιος Παρλιάρος: «Ο κόσμος φοβόταν μην τους κολλήσω AIDS από τα γλυκά επειδή έκανα παρέα με τον Billy Bo» (Video)

Στο bullying που υπέστη στο σχολείο, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην επαγγελματική του πορεία αναφέρθηκε ο Στέλιος Παρλιάρος.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, ο γνωστός ζαχαροπλάστης μίλησε, επίσης, για τη γνωριμία του με τον Billy Bo και τον αποκλεισμό που υπέστη από τον κόσμο «υπό τον φόβο ότι θα τους κολλήσει AIDS».

«Στο σχολείο ήμουν δακτυλοδειχτούμενος»

«Γεννήθηκα στην Κωνσταντινούπολη και ήρθα στην Αθήνα στη Γ’ δημοτικού, οι γονείς μου έβλεπαν

ότι δεν τα κατάφερνα με τα τουρκικά στο σχολείο. Στο σχολείο ήμουν δακτυλοδειχτούμενος, μου έλεγαν “στην Πόλη είχατε ρεύμα; μένατε σε τσαντίρι;”, θεωρούσαν ότι η Κωνσταντινούπολη είναι κάπου άλλου. Οι ποδιές για το σχολείο που μου είχε ράψει η γιαγιά μου ήταν μακριές, όταν ήρθα στην Αθήνα και τις φορούσα, λέγανε “κοίτα τι φοράει, κοριτσίστικη φούστα”. Πήγα σε νυχτερινό τεχνικό λύκειο για να γίνω μηχανικός άλλα τίποτε, μέχρι που μπήκα σε ένα εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και είπα αυτή είναι η δουλειά μου», είπε αρχικά ο Στέλιος Παρλιάρος.

Στη συνέχεια, ο Στέλιος Παρλιάρος αναφέρθηκε στην οικονομική καταστροφή που υπέστη, λόγω κάποιων «ανοιγμάτων» που έκανε στην προσπάθειά του να ανελιχθεί επαγγελματικά.

«Για εννέα μήνες ταλαιπωρήθηκα πολύ να κάνω δικό μου μαγαζί, γιατί δεν με πίστευε κάνεις, ήταν υπόγειο το πρώτο μου μαγαζί, όπου έφτιαχνα ωραίες βιτρίνες. Ο πατέρας μου δεν πρόλαβε το μαγαζί μου, όταν με το ζόρι τον φέραμε από την Κωνσταντινούπολη, μελαγχόλησε στην Ελλάδα και πέθανε στα 67 του. Είχα χρέη στο δημόσιο γιατί έκανα οικονομικά ανοίγματα, ήμουν μικρός και καλλιτεχνική φύση και δεν με ένοιαζε, άλλα τα ξεχρέωσα και τα ξεπέρασα. Έπεσαν πολλά κοράκια για να πάρουν την επιχείρηση γιατί ήθελα έναν συνέταιρο και κάποια στιγμή, το 2002 άρχισα να βγάζω το όνομά μου προς τα έξω. Το 2004, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, άλλαξα τελείως πορεία στη ζωή μου, εδώ και 20 χρόνια είμαι ένας άλλος άνθρωπος, είναι η καλύτερη μου εποχή».

«Δεν μου αρέσουν τα ριάλιτι μαγειρικής»

Αναφερόμενος στα ριάλιτι μαγειρικής, ο γνωστός ζαχαροπλάστης τόνισε ότι αυτά δεν τον αγγίζουν, καθώς δεν του προσφέρουν αισθητική.

«Εμένα προσωπικά τα ριάλιτι μαγειρικής δεν με αγγίζουν, γιατί δεν μου προσφέρουν αισθητική. Την κουζίνα και τα παιδιά τα θέλω καθαρά, να φοράνε λευκά, με μαζεμένα μαλλιά, να μην έχουν δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και τατουάζ, είμαι της γαλλικής σχολής. Μιλάμε για υγιεινή και καθαρό πάγκο στη μαγειρική, δεν μπορείς να βγαίνεις με τέτοια αμφίεση και να γίνονται τελικά ριάλιτι, η τηλεόραση πρέπει να είναι εκπαιδευτική. Το πρώτο MasterChef από το οποίο βγήκε ο Άκης Πετρετζίκης, ήταν εκπαιδευτικό και πολύ καλό, δεν ήταν ριάλιτι» είπε συγκεκριμένα.

«Ο κόσμος φοβόταν μην τυχόν και τους κολλήσω AIDS»

Τέλος, ο Στέλιος Παρλιάρος μίλησε για την γνωριμία του με τον Billy Bo, αλλά και για τον αποκλεισμό που υπέστη από τον κόσμο επειδή έκανε παρέα μαζί του.

«Είχα γνωρίσει τον Billy Bo και μάλιστα ένα κομμάτι του ξεκινήματος μου το οφείλω σε εκείνον και στον Μάκη Τσέλιο. Ο Billy Bo ήταν ένας φωτεινός άνθρωπος, δύσκολος, του είχαν καλλιεργήσει ότι ήταν ο ωραίος της εποχής, είχε το αντίστοιχο ύφος, άλλα διέθετε καλή ψυχή. Έζησα έναν αποκλεισμό τότε γιατί ο κόσμος ήξερε ότι έκανα παρέα με τον Billy Bo και φοβόταν μην τυχόν και τους κολλήσω AIDS από τα γλυκά» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Φώτης Μεταξόπουλος: Αποκάλυψε γιατί είχε σταματήσει να του μιλά η Βουγιουκλάκη – «Την ξεμπρόστιασα»

Μέγκαν Μαρκλ: Ο ετεροθαλής αδερφός της βάζει περούκα και τη γελοιοποιεί στο Youtube (Video)

«Μουσικό Κουτί»: Συγκινητικό το φινάλε της εκπομπής – Με δάκρυα αποχαιρέτησαν Πορτοκάλογλου και Μόρφη (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέλιος Παρλιάρος, AIDS, Billy Bo Video,stelios parliaros, AIDS, Billy Bo Video