Στη φυλακή η Μαρίνα Ελευθερουδάκη

Στις φυλακές αναμένεται να οδηγηθεί η 64χρονη Μαρίνα Ελευθερουδάκη, η οποία συνελήφθη για ακάλυπτες επιταγές και μη καταβολή εισφορών.

Η Μαρίνα Ελευθερουδάκη, μετά τη χθεσινή σύλληψή της από τους αστυνομικούς του Αναζητήσεων της Ασφάλειας, στο Παλαιό Ψυχικό, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου αποφασίστηκε η φυλάκιση της στο σωφρονιστικό κατάστημα Ελαιώνα Θηβών προκειμένου να εκτίσει την ποινή της, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες.

Υπενθυμίζεται

ότι η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της Μαρίνας Ελευθερουδάκη στο Παλαιό Ψυχικό, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για 22 ανεκτέλεστες καταδικαστικές αποφάσεις για αδικήματα.

Η συλληφθείσα κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, ενώ βαρύνεται με καταδικαστικές αποφάσεις 24 ετών και 11 μηνών για μη καταβολή εργατικών εισφορών και συνολική χρηματική ποινή 38.800 ευρώ.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η 64χρονη φέρεται να εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές και να μην κατέβαλλε έγκαιρα τις δεδουλευμένες αποδοχές των υπαλλήλων, καθώς και τις προβλεπόμενες εργοδοτικές εισφορές στους ασφαλιστικούς φορείς ΙΚΑ και τις εισφορές ασφάλισης των εργαζομένων.

Διαβάστε επίσης:

Αχαΐα: Γρίφος με θανάτους μωρών της ίδιας οικογένειας – Πέθαναν δύο αδελφάκια μέσα σε 15 μήνες

ΕΟΦ: Αποσύρονται παρτίδες οφθαλμικής αλοιφής

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 38χρονος ορειβάτης στο Αγιοφάραγγο

Keywords
Τυχαία Θέματα