Κασσελάκης: Συναντήσεις με Σακελλαροπούλου και… Φίλη πριν αναχωρήσει για Κύπρο

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα έχει αύριο στις 11 το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης, στο Προεδρικό Μέγαρο. Πρόκειται ουσιαστικά για εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας μετά την εκλογή του στη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνάντηση που θα έχει λίγο αργότερα, με τον Νίκο Φίλη, στο γραφείο του στη Βουλή.

Ο πρώην υπουργός Παιδείας και

από τα κορυφαία ιδρυτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες έχει ανταποκριθεί στην πρόσκληση του Στέφανου Κασσελάκη, την οποία ο τελευταίος είχε αποκαλύψει πριν λίγες μέρες στην συνέντευξή του προς την Μάρα Ζαχαρέα.

Η συνάντηση λοιπόν θα γίνει, και σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Φίλης προσέρχεται για να ακούσει τι έχει να του πει ο νέος πρόεδρος. Από τη μεριά του αναμένεται να θέσει τα θέματα κομματικής λειτουργίας και βεβαίως το θέμα του συνεδρίου.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια συνάντηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι ο Νίκος Φίλης είναι εκ των στελεχών της εσωκομματικής αντιπολίτευσης που έχει επιτεθεί σε υψηλούς τόνους στο νέο πρόεδρο χαρακτηρίζοντας τον «Τραμπ» και «Μπέπε Γκρίλο».

Το απόγευμα, μετά τις παραπάνω συναντήσεις ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα αναχωρήσει για την επίσκεψή του στην Κύπρο.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Το 2% των Ελλήνων είναι υποψήφιοι (Video)

Βορίδης για Κασσελάκη: Στρατηγική του η εμφάνιση στα ΜΜΕ, αν ήθελε να γυμναστεί μακριά από τις κάμερες υπάρχει τρόπος (video)

Κηφισός: Παρεμβάσεις για το κυκλοφοριακό από τον Γιάννη Οικονόμου – γερανοί και τροχονόμοι

Keywords
Τυχαία Θέματα