Στήριξη Καρανίκα σε Κασσελάκη – «Έχουμε ανάγκη για ένα σύγχρονο κόμμα με τις αξίες της Αριστεράς»

Όσο πλησιάζει η μέρα της εκλογής του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ τόσο το κλίμα πόλωσης των δύο αντιπάλων, του Στέφανου Κασσελάκη και της Έφης Αχτσιόγλου, θα οξύνεται.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Έφη Αχτσιόγλου ανταλλάσσουν βολές, μετρούν συμμάχους και αντιπάλους ενώ ένας ανελέητος πόλεμος είναι σε εξέλιξη στα κανάλια και στα social media, ο οποίος από το «σκληρό ροκ» των τελευταίων ημερών, περνάει στο… «χέβι μέταλ».

Ένας από τους τελευταίους συμμάχους του Στέφανου

Κασσελάκη είναι και ο πρώην συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας.

Ο Νίκος Καρανίκας σε ανάρτησή του στο Facebook σημείωσε πως «σήμερα έχουμε ανάγκη για ένα κόμμα σύγχρονο με τις πανανθρώπινες ουμανιστικές αξίες της Αριστεράς και του κοινωνικού φιλελευθερισμού, που δεν άλλαξαν στους αιώνες, αλλά δεν βολεύονται στις σκληρές δομές της κοινωνίας του προηγούμενου αιώνα.

Ο σύντροφος Stefanos Kasselakis εκφράζει αυτήν την επιθυμία, αυτή την ανάγκη, ώστε το σήμερα που είναι ρευστό και κινείται δυναμικά να μη στριμώχνεται στις γωνιές της σκληρής δομής και να μην το αποφεύγουμε από φόβο».

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζεται η κόντρα Γεωργιάδη με ΚΚΕ: «Από 350.000 δημοσίους υπαλλήλους απήργησαν 100» – «Θα σας κάνουμε ρόμπα» η απάντηση Παφίλη

ΣΥΡΙΖΑ: Έκκληση Σβίγκου – Βασιλειάδη να πέσουν οι τόνοι

ΣΥΡΙΖΑ: Προς λύση το ζήτημα με τα 40.000 παλαιά μέλη – Θα ψηφίζουν με ταυτοποίηση επί τόπου

Keywords
Τυχαία Θέματα