Στηρίζει Αυτιά ο Άδωνις: «Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν δυσανεξία με τη διαφορετική άποψη»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πήρε θέση για τα ομοφοβικά σχόλια του Γιώργου Αυτιά, καθώς με ανάρτησή του στα social media τόνισε ότι «δεν υπήρξε κανένα υπονοούμενο για την σεξουαλική του ταυτότητα του κ. Κασσελάκη».

Επιπλέον, ο υπουργός Εργασίας κατηγόρησε τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «δυσανεξία στη διαφορετική άποψη και στην κριτική» και σημείωσε ότι ήταν παρών στην εκπομπή κι ότι κανείς δεν εξέλαβε

το σχόλιο του Γιώργου Αυτιά ως ομοφοβικό.

Αντίθετα, κατά τον ίδιο «το σχόλιο του είχε να κάνει με τη συνεχή προβολή από τον ίδιο τον κ. Κασσελάκη των γυμναστικών του επιδόσεων και δεν είχε κανένα υπονοούμενο στη σεξουαλική του ταυτότητα».

Ο υπουργός Εργασίας κάλεσε μάλιστα την ΕΣΗΕΑ να… παρέμβει και «να προστατέψει τον δημοσιογράφο κ. Αυτιά από την δημόσια προτροπή της απολύσεώς». 

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Πριν λίγο πληροφορήθηκα ότι ο @syriza_gr κήρυξε για πολλοστή φορά εμπάργκο στον τηλεοπτικό σταθμό @skaigr, αυτή τη φορά, υποτίθεται, λόγω του χθεσινού σχολίου του κ. Γιώργου Αυτιά, το οποίο ο @skasselakis θεώρησε ομοφοβικό και ζήτησε, αρχηγός κόμματος ων, την απόλυση του…

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) October 15, 2023

Διαβάστε επίσης:

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Στο 23,1% η συμμετοχή μέχρι τις 14.30 – Επτά μονάδες κάτω σε σχέση με τον πρώτο γύρο (video)

Χατζηδάκης για συντάξεις δικαστικών: Προκλητική οποιαδήποτε αύξηση εκτός ορίων

Πάτρα – Ψήφισε ο Κώστας Πελετίδης: Για μια πόλη στο ύψος των ονείρων μας (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα