Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Συγκλονίζουν οι ανθρώπινες ιστορίες πίσω από την τραγωδία (Video)

Συγκίνηση αλλά και μεγάλη οργή έχει προκαλέσει ο χαμός δεκάδων συμπολιτών μας στην σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Η ταυτοποίηση των σορών που έχουν ανασυρθεί από τα συντρίμμια, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει φέρει στην δημοσιότητα και τις τραγικές ιστορίες των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους αναπάντεχα και τόσο άδικα.

Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα γονέων, συζύγων, αδελφών και φίλων είναι συγκλονιστικά.

«Σε περιμένω να γυρίσεις, να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα»

Ο 28χρονος μηχανοδηγός Νίκος Ναλμπάντης είναι μεταξύ των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος

στη Λάρισα

Ο άτυχος άνδρας που επέβαινε στην αμαξοστοιχία έχασε ακαριαία τη ζωή του. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η σύντροφός του με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Η νεαρή γυναίκα είπε το τελευταίο αντίο στον επί χρόνια σύντροφό της με μία κοινή τους φωτογραφία την οποία συνοδεύεσε με την ακόλουθη λεζάντα:  «Αχ ψυχή μου, σε περιμένω εδώ να γυρίσεις. Να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Είμαι εδώ και περιμένω..».

Κάτω από την ανάρτηση φίλοι και συγγενείς λένε το δικό τους αντίο στον άτυχο 28χρονο. 

Επίσης, τον αγαπημένο τους φίλο από την Αμαλιάδα Γιώργο Κουτσούμπα, μηχανοδηγό της εμπορικής αμαξοστοιχίας 63503, έχουν αρχίσει να αποχαιρετούν μέσα από την σελίδα του στο Facebook φίλοι και συνάδελφοί του από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ο μηχανοδηγός ήταν πατέρας δυο κοριτσιών και εξαιτίας των επαγγελματικών του υποχρεώσεων τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Θεσσαλονίκη.

«Μητέρα κοιμήσου, θα αργήσω»

Ο 20χρονος Αναστάσιος Κουτσόπουλος από την Καρδίτσα επιβιβάστηκε από την Καρδίτσα στο μοιραίο τρένο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

«Δεν έχουμε κάποιο νέο του, περιμένουμε να μάθουμε νέα του. Ξέρουμε ότι δεν ήταν σίγουρα στο πρώτο βαγόνι», είπε στον ΑΝΤ1 η σύντροφός του Μαριέττα Αλεξανδρή.

Σύμφωνα με το Star ο 20χρονος ο οποίος ήταν φοιτητής της Γεωπονικής, επιβιβάστηκε στο τρένο στις 21:20 το βράδυ της Τρίτης. Το τελευταίο τηλεφώνημά του έγινε με τη μητέρα του στις 22:50 το ίδιο βράδυ στην οποία φέρεται να είπε «μητέρα κοιμήσου γιατί θα αργήσω».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 20χρονος είπε στη μητέρα του ότι το τρένο είχε πολύ κόσμο και ότι θα υπάρχει καθυστέρηση.

Η μητέρα του, όμως, δεν κοιμήθηκε μετά το τηλεφώνημα αυτό και στις 12 τα μεσάνυχτα ξεκίνησε να προσπαθεί να τον βρεί στο τηλέφωνο κάτι που, όμως, δεν κατέστη δυνατό.

Ταυτοποιήθηκε η σορός της 23χρονης Ιφιγένειας Μίτσκα

Νεκρή είναι η 23χρονη Ιφιγένεια Μίτσκα, η οποία βρισκόταν μεταξύ των ανθρώπων που αγνοούνται έπειτα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Όπως έκανε γνωστό ο διηγόρος της οικογένειας της χθες ταυτοποιήθηκε η σορός της μέσω ανάλυσης DNA. Υπενθυμίζεται ότι οι συγγενείς της 23χρονης την αναζητούσαν μέσω των social media.

«Δυστυχώς, η άτυχη 23χρονη Ιφιγένεια είναι νεκρή καθότι προ ολίγου ταυτοποιήθηκε η σορός της με τη μέθοδο του DNA. Καλόν παράδεισο να έχει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειάς της.

«Καλό ταξίδι Δημητράκη μου» – Συγκινεί η σύντροφος του 32χρονου μηχανοδηγού

Ο 32χρονος Δημήτρης Μασσαλής είναι μεταξύ των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Πρόκειται για τον μηχανοδηγό της αμαξοστοιχίας Intercity 62 ο οποίος έχασε ακαριαία τη ζωη του. Ο 32χρονος αφήνει πίσω του τους γονείς του, τον αδερφό του καθώς και τη σύντροφό του Κατερίνα.

View this post on Instagram

A post shared by *Katerina* (@katerinavlch)

Η νεαρή κοπέλα δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφός της. Αυτό άλλωστε μαρτυρούν και οι αναρτήσεις της στα social media καθώς δημοσιεύει φωτογραφίες με τον 32χρονο σύντροφό της. «“Θα είσαι πάντα ο μηχανοδηγός της καρδιάς μου. Σ’ αγαπάω πολύ. Τόσο στοργικός, ο άντρας μου, ο σύντροφός μου, ο καλύτερος μου φίλος. Καλό ταξίδι Δημητράκη μου…», έγραψε στο προφίλ της στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Συγκλονίζει ο πατέρας αγνοούμενης – «Ξέρω ότι το κοριτσάκι μου θα το πάρω στο κουτί, τεμαχισμένο…» (video)

Τέμπη: Θρήνος στην Κύπρο – Ταυτοποιήθηκε η σορός του 23χρονου φοιτητή

Δύο συλλήψεις για τη ληστεία στη Rolex – Οι Ροζ Πάνθηρες πίσω από το «χτύπημα»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σύγκρουση, Τέμπη, Συγκλονίζουν, Video,sygkrousi, tebi, sygklonizoun, Video