Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί στο προξενείο του Ιράν (Videos)

Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα που είχε ταμπουρωθεί στο ιρανικό προξενείο και απειλούσε να ανατιναχθεί, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

Tο άτομο είχε ταμπουρωθεί σε κτίριο του ιρανικού προξενείου που βρίσκεται στο 16ο διαμέρισμα του Παρισιού και απειλούσε να ανατιναχτεί. Σύμφωνα με το Europe 1, ήταν κρυμμένος στην πρεσβεία παρουσία του Ιρανού πρέσβη και φέρεται να φορούσε ζώνη με εκρηκτικά, να ήταν εξοπλισμένος με αντικείμενο που μοιάζει με χειροβομβίδα και να απειλούσε να την ενεργοποιήσει.

Paris

: un homme retranché dans un bâtiment au niveau du consulat d'Iran menace de se faire exploser https://t.co/oBPsbdgujG

Europe 1 (@Europe1) April 19, 2024

Η περιοχή γύρω από το ιρανικό προξενείο αποκλείσθηκε και αναμενόταν επέμβαση της αστυνομίας αφού «αυτόπτης μάρτυρας είδε έναν άνδρα να εισέρχεται εκεί κρατώντας μια χειροβομβίδα ή ένα γιλέκο με εκρηκτικά», σύμφωνα με πηγή από την αστυνομική διεύθυνση.

#BREAKING: Iranian Embassy in Paris: A man equipped with an explosive belt allegedly entered the building pic.twitter.com/OgJ2EArQWr

World Source News 24/7 (@Worldsource24) April 19, 2024

«Ο αρχηγός της αστυνομίας (του Παρισιού) Λοράν Νουνιέζ έχει κινητοποιήσει την BRI», μία επίλεκτη μονάδα της αστυνομίας, έλεγε η ίδια πηγή, που διευκρίνισε ότι το προξενείο υπέβαλε «αίτημα για επέμβαση».

[ FRANCE | IRAN ]

La BRI est déployée au consulat d’Iran dans le XVIème arrondissement de Paris, où un homme menace de se faire exploser.pic.twitter.com/ObqpHlGBU2

— (Little) Think Tank (@L_ThinkTank) April 19, 2024

Σύμφωνα με την εταιρία λειτουργίας του μετρό RATP, είχε διακοπεί η λειτουργία σε κοντινή γραμμή του μετρό για λόγους ασφαλείας.

BREAKING: French police have cordoned off the Iranian consulate in Paris where a man explosives is threatening to blow himself up – reports

pic.twitter.com/GZ9W03fn6b

Insider Paper (@TheInsiderPaper) April 19, 2024

Την παρουσία του ατόμου γνωστοποίησε η ιρανική πρεσβεία στη νομαρχία του Παρισιού και ζήτησε την επέμβαση της αστυνομίας. 

A man equipped with an explosive belt is said to have entered the Iranian embassy in the 16th arrondissement of Paris. The BIS goes there#Iran #Paris pic.twitter.com/h3UPsT7iHX

— WorldNews (@FirstWorldNewss) April 19, 2024

Διαβάστε επίσης:

Σοκ: Γιατροί στη Βρετανία μετέτρεψαν σε πειραματόζωα εκατοντάδες αιμορροφιλικά παιδιά (Video)

Γαλλία: Πέθανε στα 49 του «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα» – Η συγκλονιστική ιστορία του Jérôme Hamon (videos)

Απίστευτο ρεκόρ: Ρώσοι έπεσαν με αλεξίπτωτο από τη στρατόσφαιρα στο Βόρειο Πόλο – Εκπληκτικές photos

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συναγερμός, Παρίσι – Άνδρας, Ιράν,synagermos, parisi – andras, iran