ΣΥΡΙΖΑ – Τσακαλώτος: «Αξιόπιστα και ενωτικά και αριστερά, γιατί μπορούμε», το σύνθημα της καμπάνιας του

Το σύνθημα της καμπάνιας του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έδωσαν στη δημοσιότητα οι συνεργάτες του.

Συγκεκριμένα, το σύνθημα, όπως δόθηκε στη δημοσιότητα, είναι το εξής:

ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ + ΕΝΩΤΙΚΑ + ΑΡΙΣΤΕΡΑ #γιατί_μπορούμε.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί στο με τον Πρόεδρο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών καθηγητή Μανώλη Πλειώνη, ενώ επίσης θα

μεταβεί στην Κόρινθο, την Πάτρα και τέλος στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας.

Αναλυτικά οι δραστηριότητες του Ευ. Τσακαλώτου

Την Παρασκευή 28/7/2023 και ώρα 12.00 στο Λόφο Νυμφών στο Θησείο (Κτίριο Σϊνα),θα συναντήσει τον Πρόεδρο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών καθηγητή Μανώλη Πλειώνη όπου θα ενημερωθεί για την ερευνητική δράση, τις μεθοδολογίες και τα εργαλεία αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών που αναπτύσσονται στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Το Σάββατο 30/7/2023 θα μεταβεί στην Κόρινθο όπου στις 12.00 θα συναντηθεί και θα συζητήσει με μέλη και φίλους/ες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο καφέ «Half Note», Πυλαρινού 66.

Το Σάββατο 30/7/2023 θα μεταβεί στην Πάτρα όπου στις 19.30 θα συναντηθεί και θα συζητήσει με μέλη και φίλους του κόμματος στο καφέ «ΚΟΜΒΟΣ» στον Γλαύκο.

Την Κυριακή 31/7/2023 θα μεταβεί στο Camping της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας στο οποίο και θα παρακολουθήσει στις 14.00 το workshop που αφορά το δημόσιο Πανεπιστήμιο και το άρθρο 16.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια – Θα θέσουμε υψηλές προδιαγραφές

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία – Οι υποψηφιότητες στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην ατζέντα

Ηλίας Κασιδιάρης: Ελεύθερος να κατέβει για δήμαρχος Αθηναίων – «Αν εκλεγεί, θα τεθεί σε αργία» λέει η κυβέρνηση

Keywords
Τυχαία Θέματα