Κασσελάκης σε Τσακαλώτο, Πέρκα: «Δώστε πίσω τις έδρες σας» – Δεν υπάρχει θέμα δημοψηφίσματος

Να επιστρέψουν τις βουλευτικές τους έδρες κάλεσε ο Στέφανος Κασσελάκης τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Πέτη Πέρκα, τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που αποχώρησαν από το κόμμα μαζί με την ομάδα της Ομπρέλας. Την ίδια έκκληση έκανε και στον ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου, που πρόσφατα αποχώρησε επίσης από το κόμμα.

Στην ομιλία του, μετά την αποχώρηση των 46, της Ομπρέλας ο κ. Κασσελάκης επισήμανε πως πλέον δεν υπάρχει λόγος για διαγραφές και δημοψήφισμα.

“Πλέον δεν υπάρχουν διαγραφές” άρα δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος δημοψηφίσματος, σημείωσε.

Παραπέμποντας στην πολιτική καταδίκη για τους 4 που περιλαμβάνεται στην Πολιτική Απόφαση ανέφερε ότι συμφωνεί πλήρως με τη διατύπωση που περιλαμβάνεται στο κείμενο που συνέταξαν οι δύο γραμματείς.

Η διατύπωση αυτή αναφέρει: «Τα άτομα που εκτοξεύουν τέτοιες ύβρεις και συκοφαντίες δεν μπορούν να φέρουν την ιδιότητα του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ και δεν μπορούν να εκπροσωπούν το κόμμα».

Επιπλέον, συμπεριλαμβάνεται η διευκρίνηση πως «Οι πειθαρχικές κυρώσεις επιβάλλονται από την Επιτροπή Δεοντολογίας».

«Σήμερα αρχίζει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει στενός κύκλος. Θέλετε να δουλέψετε, Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα», τόνισε και στη συνέχεια απηύθυνε κάλεσμα ενότητας προς τα στελέχη που υποστήριζαν την Ομπρέλα. «Έχετε χώρο εδώ μέσα και η μόνη τάση είναι η δημοκρατική από τη βάση».

Διαβάστε επίσης:

Ραγκούσης: «Μεροληπτικός ο Κασσελάκης – Παρέλαβε άρρωστη αξιωματική αντιπολίτευση, ελπίζω να μην την παραδώσει μονοψήφια και νεκρή»

Τεμπονέρας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: «Παραμένουμε στο κόμμα, αλλά δεν δίνουμε λευκή επιταγή»

Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Τζουμάκας – Τι αναφέρει στο κείμενο παραίτησής του

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, LIVE, Κασσελάκη, Ομπρέλα – Δώστε,syriza, LIVE, kasselaki, obrela – doste