ΣΥΡΙΖΑ: Αβέβαιη η παρουσία του Κασσελάκη στην αποψινή Πολιτική Γραμματεία – Ετοιμάζεται για το αγροτικό συλλαλητήριο

Ούτε στη σημερινή, δεύτερη κατά σειρά, ημέρα συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι βέβαιο ότι θα συμμετάσχει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχεδιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, να παραβρεθεί στο συλλαλητήριο των αγροτών στο κέντρο της Αθήνας. Το συλλαλητήριο γίνεται περίπου την ίδια ώρα (18:30) με τη συνεδρίαση του ηγετικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ

(19:00) και ουδείς είναι σε θέση να αποσαφηνίσει τις προθέσεις του.

Ειδικά με το δεδομένο ότι ο κ. Κασσελάκης αρνήθηκε να λάβει μέρος (μέσω zoom) στη χθεσινή συνεδρίαση της ΠΓ, με αιτιολογικό αφενός μεν ότι είχε υποχρεώσεις στο Λονδίνο, όπου βρισκόταν και αφετέρου επειδή θεώρησε την έκτακτη σύγκληση του οργάνου ουσιαστικά άνευ αντικειμένου, καθώς αυτή προκλήθηκε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το ερωτηματολόγιο που έστειλε στα μέλη του κόμματος.

Εάν ο κ. Κασσελάκης εκτιμήσει ότι με την επιστολή που έστειλε χθες στα μέλη της ΠΓ έδωσε όλες τις αναγκαίες εξηγήσεις για το ερωτηματολόγιο και άλλα θέματα που έχουν προκύψει δύο μέρες πριν το συνέδριο, τότε ίσως αποφασίσει ότι παρέλκει οποιαδήποτε άλλη συζήτηση και άρα είναι προτιμότερη να πάει σε μία εκδήλωση κοινωνικού αγώνα από το να αφιερώσει το χρόνο του σε μία εσωκομματική διαδικασία.

Επίσημη ενημέρωση πάντως δεν υπάρχει για τις προθέσεις του, τις οποίες δεν αποκλείεται να μάθουν όλοι την τελευταία στιγμή.

Διαβάστε επίσης:

Ανοίγει θέμα ηγεσίας ο Γιώργος Τσίπρας: «Aν δεν υπάρξει συνεννόηση με Κασσελάκη, να βρούμε έναν άλλον, ομόφωνα»

Εξεταστική για τα Τέμπη: Αποχώρησαν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για συγκάλυψη

Εξεταστική για Τέμπη: Ένταση και προσωρινή διακοπή – Τι συνέβη

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Αβέβαιη, Κασσελάκη, Πολιτική Γραμματεία – Ετοιμάζεται,syriza, avevaii, kasselaki, politiki grammateia – etoimazetai