ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς την Αχτσιόγλου το Εκτελεστικό – «Δεν έχει πολιτική διάσταση η απουσία της» λένε από το περιβάλλον της

Δεν θα παραστεί στην αυριανή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου η Έφη Αχτσιόγλου, τρεις ημέρες μετά την διάσπαση στην Κεντρική Επιτροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της η βουλευτής έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις που δεν μπορεί να αναβάλλει και για τις οποίες έχει ενημερώσει σχετικώς την Κουμουνδούρου. Επισημαίνουν με έμφαση ότι δεν έχει πολιτική διάσταση η απουσία της.

Υπενθυμίζεται ότι η Έφη Αχτσιόγλου, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας 6+6 αποχώρησε από την διήμερη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο και δημοσιοποίησε

σκληρό κείμενο κριτικής στην ηγεσία με υπογραφές 11 μελών της ΚΕ, εκ των οποίων και βουλευτές.

Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα από την Κουμουνδούρου, το Εκτελεστικό Γραφείο συνεδριάζει το μεσημέρι της Τετάρτης στις 15:30 με αντικείμενο τον πολιτικό και οργανωτικό σχεδιασμό του επόμενου διαστήματος.

Σε χθεσινή ενημέρωση αναφερόταν πως ξεκινά η προετοιμασία για ένα «ανοιχτό και συμπεριληπτικό» συνέδριο, «με απεύθυνση στην κοινωνία και τις ανάγκες της».

Στο Εκτελεστικό Γραφείο μετέχουν ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης και οι δύο γραμματείς Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης, η γραμματέας της ΚΟ Θεοδώρα Τζάκρη, η εκπρόσωπος Τύπου Δώρα Αυγέρη, τα μέλη της ΠΓ Ρένα Δούρου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Έφη Αχτσιόγλου, ενώ συμμετέχει και ο πρόεδρος της ΚΟ Σωκράτης Φάμελλος χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Παππάς: Η Ομπρέλα δεν ήθελε ούτε τον Τσίπρα – Αιχμές κατά Αχτσιόγλου (Video)

Κασσελάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει κυβέρνηση» – «Το καταστατικό ισχύει μόνο όταν τον βολεύει» είπε για Τσακαλώτο, επιμένει για το τηλεφώνημα στην Αχτσιόγλου

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Επίσημη αργία η 17η Νοεμβρίου»

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Αχτσιόγλου, Εκτελεστικό – Δεν,syriza, achtsioglou, ektelestiko – den