ΣΥΡΙΖΑ για Μπακογιάννη: «Θέλει ή δε θέλει» θα μας πει για το κόστος της συναυλίας του Ρουβά

Για την επικείμενη εορταστική «συναυλία» του Σάκη Ρουβά, το κόστος της οποίας έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων εξέδωσε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα οι κύριοι Ζαχαριάδης και Χατζηγιαννάκης, τομεάρχης και αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν:

«Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα» θα τραγουδήσει από τον Λυκαβηττό, χωρίς την παρουσία πολιτών, πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής

στους δημότες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μετά την απόφαση της παράταξης Μπακογιάννη για τη διεξαγωγή εορταστικής συναυλίας συνολικής διάρκειας 17 λεπτών της ώρας και κόστους 215.000 ευρώ!

Βέβαια, τα δύσκολα για τους Αθηναίους και τις Αθηναίες έχουν ξεκινήσει από την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Μπακογιάννη, καθώς έχουν μείνει στην ιστορία η μεγαλειώδης αποτυχία του μεγάλου περιπάτου, οι κάμπιες που έφαγαν το γκαζόν στην πλατεία Ομόνοιας και άλλα μεγαλεπήβολα​ σχέδια της δημοτικής αρχής.

Η οικονομική σπατάλη και η κακοδιαχείριση του δημοσίου χρήματος είναι πρωτοφανείς στον Δήμο Αθηναίων, με αποκορύφωμα τις χριστουγεννιάτικες γιορτές που μοιάζουν να είναι οι αγαπημένες του Δημάρχου. Στα περσινά 800.000 ευρώ για λαμπάκια, έρχονται φέτος να προστεθούν άλλα 215.000 ευρώ εν μέσω πανδημίας, για τη διοργάνωση μιας σύντομης, τηλεοπτικής στην ουσία, εμφάνισης.

«Θέλει ή δε θέλει», ο κ. Μπακογιάννης οφείλει να απαντήσει στις καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για κατασπατάληση των χρημάτων του Δήμου Αθηναίων».

«Μακαρόνια με κιμά κόστους 211.000 ευρώ»

Ανακοίνωση εξέδωσε λίγο αργότερα και ο Τομέας Πολιτισμού και το Τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ. Η ανακοίνωση έχει τίτλο «Μακαρόνια με κιμά κόστους 211.000 ευρώ μας σερβίρει ο Δήμαρχος Αθηναίων παραμονή Πρωτοχρονιάς» και αναφέρει:

«Σε μια συγκυρία πολλαπλής κρίσης, υγειονομικής και οικονομικής, με την πανδημία να επελαύνει, την ακρίβεια να καλπάζει, τους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου να γονατίζουν τα νοικοκυριά, ο Δήμαρχος της Αθήνας προκαλεί άλλη μία φορά. Μετά τους αποτυχημένους Μεγάλους Περιπάτους με φοίνικες στις ζαρντινιέρες, που θα μετέτρεπαν την Αθήνα σε όαση, στήνει σκηνικό Βερσαλλιών, στο υπαίθριο πάρκινγκ του Λυκαβηττού, με κρυστάλλινους πολυελαίους και βελούδινες κουρτίνες. 

Δεν θα σχολιάζαμε την παρωχημένη 80’ties αισθητική αντίληψη της Δημοτικής Αρχής, εάν δεν συνοδεύονταν από ένα όργιο σπατάλης. Για ένα one man show 17 λεπτών γνωστού καλλιτέχνη, με μοναδικό θεατή τον Κώστα Μπακογιάννη, ο Δήμος, μέσω της Τεχνόπολης δαπανά 211.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ  και μάλιστα με απευθείας ανάθεση.

Καλούμε το Δήμο Αθηναίων να ακυρώσει άμεσα την προκλητική φιέστα».

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης: Δεν πεθαίνεις μόνο από κορωνοϊό, πεθαίνεις και από χρεοκοπία – Όχι σε lockdown (Video)

Χρήστος Ζούπας: Ο Γιώργος Τράγκας «έφυγε» χωρίς να το πάρει χαμπάρι (Video)

Τέλη κυκλοφορίας 2021: Ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Μπακογιάννη, Θέλει, Ρουβά,syriza, bakogianni, thelei, rouva