ΣΥΡΙΖΑ: Ο Νίκος Μωραΐτης εξανίσταται με την Ευγενία Λουπάκη για τη στήριξη σε Αχτσιόγλου

Οι αιχμές και τα αλληλοκαρφώματα στον ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν, έστω κι αν δεν αφορούν πάντα τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος, αλλά παράγοντες που κινούνται στο χώρο.

Η δημοσιογράφος του ραδιοφώνου stokokkino105.5 Ευγενία Λουπάκη έκανε μία ανάρτηση στο X, προβάλλοντας μία δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου, με την οποία απαντούσε σε αιχμές του Στέφανου Κασσελάκη για τα περί «καρέκλας».

Η ανάρτηση δεν έμεινε ασχολίαστη, καθώς ο γνωστός στιχουργός και ένας από του σκληρούς

υποστηρικτές του νέου αρχηγού στο διαδίκτυο, ο Νίκος Μωραΐτης έγραψε σε σχεδόν οργισμένο ύφος: «Να μην έχεις μία ως κόμμα κι όμως να πληρώνεις δημοσιογράφο για να προωθεί τους διασπαστές σου. Ο ορισμός της πολυφωνίας. Μπράβο στο Κόκκινο!»  

Τα δε σχόλια κάτω από την ανάρτηση, είναι ενδεικτικά του κλίματος που επικρατούν την επόμενη μέρα της διάσπασης. Και πάντως τα περισσότερα όχι υπέρ της κυρίας Λουπάκη.

Να μην έχεις μία ως κόμμα κι όμως να πληρώνεις δημοσιογράφο για να προωθεί τους διασπαστές σου. Ο ορισμός της πολυφωνίας.
Μπράβο στο Κόκκινο! pic.twitter.com/PfQ9sym8My

Nikos Moraitis (@Nikosmoraitis) November 30, 2023

«Η ΕφΣυν μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, δεν είναι κομματικό έντυπο. Το Κόκκινο είναι κομματικός ρ/σ. Αν έχει εκπομπή διασπαστών, να έχει και ΚΚΕ, Πλεύσης, ΠΑΣΟΚ, να γίνει ένας ρ/σ της κεντροαριστεράς. Μαζί σας! *Απολύσεις μακριά από μένα. Ηθική επιλογή: Να μη φτύνεις εκεί που τρως» έγραψε σε νέα ανάρτηση απαντώντας στις επικρίσεις του e-tetRadio.

Η ΈφηΣυν μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, δεν είναι κομματικό έντυπο.
Το Κόκκινο είναι κομματικός ρ/σ. Αν έχει εκπομπή διασπαστών, να έχει και ΚΚΕ, Πλεύσης, ΠΑΣΟΚ, να γίνει ένας ρ/σ της κεντροαριστεράς. Μαζί σας!
*Απολύσεις μακριά από μένα. Ηθική επιλογή: Να μη φτύνεις εκεί που τρως. https://t.co/jewiQeYapj

Nikos Moraitis (@Nikosmoraitis) December 1, 2023

Διαβάστε επίσης:

Αποκλεισμό και απαξιωτική συμπεριφορά του ΥΠΕΞ καταγγέλλουν φωτορεπόρτερ

Η σειρά «So long Marianne» για τον έρωτα Λέοναρντ Κοέν και Μαριάν σε Star και Cosmote TV

Netflix: Πέντε action σειρές για το Σαββατοκύριακο

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μωραΐτης, Ευγενία Λουπάκη, Αχτσιόγλου,syriza, nikos moraΐtis, evgenia loupaki, achtsioglou