ΣΥΡΙΖΑ: Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους διαψεύδει Μητσοτάκη και Σκέρτσο

Ανακοίνωση απάντηση στην φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάργα ότι το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους κοστολόγησε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στα 83 δις. ευρώ, εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Ενώ το πρόγραμμα της ΝΔ έχει καταντήσει «ράβε – ξήλωνε» δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές,

η μόνη πρεμούρα του κ. Μητσοτάκη είναι να αποδομήσει με ψέματα το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Αφού έχουν κάνει 4 διαφορετικές κοστολογήσεις, άλλος 25, άλλος 45, άλλος 70, άλλος 83 δισ., τις τελευταίες ημέρες ο κ. Σκέρτσος περιφέρεται στα κανάλια και κουνάει ένα excel ως δήθεν κοστολόγηση από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους».

Και συνεχίζει η Κουμουνδούρου: «Σήμερα τη σκυτάλη πήρε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης για να επαναλάβει τα ίδια ψέματα και να επιβεβαιώσει ότι είναι ο ενορχηστρωτής της φαιδρής προπαγάνδας.

Μόνο που το ψέμα και η προπαγάνδα έχουν κοντά ποδάρια.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το documentonews.gr, σε επικοινωνία που είχε με την αρμόδια Διεύθυνση Προϋπολογισμού Γενικής Κυβέρνησης, προέκυψε ότι η Διεύθυνση δεν έχει προβεί σε καμία τέτοια κοστολόγηση.

Καταλήγοντας στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση ρίχνει πυρά κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου: «Υπό άλλες συνθήκες, ο κ. Σκέρτσος θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί, που δεν δίστασε να εμπλέξει ακόμη και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στην προπαγάνδα της ΝΔ. Αλλά σε δύο εβδομάδες, με την ετυμηγορία του ελληνικού λαού, θα αποτελεί ούτως ή άλλως παρελθόν μαζί με τον κ. Μητσοτάκη και την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από την μεταπολίτευση και μετά».

Διαβάστε επίσης:

Μέρα25: Η κυβέρνηση εξαγοράζει την ψήφο των νέων με άπαξ χαρτζιλίκι;

Μητσοτάκης: Πήγαμε στο Γενικό Λογιστήριο για να κοστολογήσουμε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Επιτροπή PEGA για υποκλοπές: Διάβρωση της δημοκρατίας και διαφθορά

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Γενικό Λογιστήριο, Κράτους, Μητσοτάκη, Σκέρτσο,syriza, geniko logistirio, kratous, mitsotaki, skertso