Τα χιλιάδες likes βάζουν ιδέες στον Κασσελάκη για την αρχηγία στον ΣΥΡΙΖΑ

Λίγα εικοσιτετράωρα αφότου έκανε την έκπληξη ανεβάζοντας πολιτική πλατφόρμα στα σόσιαλ μίντια, εντείνονται οι φήμες και οι πληροφορίες ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, θα καταθέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, το ερχόμενο Σάββατο στο Διαρκές Συνέδριο.

Στο μεταξύ, κάτω από το κείμενό του συνεχίζουν να πέφτουν βροχή τα «λάικ», καθώς και τα ενθαρρυντικά και επαινετικά σχόλια, πολλά εκ των οποίων με την προτροπή να θέσει υποψηφιότητα για αρχηγός. Αλλά και σχόλια με διευκρινιστικά ερωτήματα ή και προτάσεις

(ο ίδιος άλλωστε κάλεσε το κοινό να καταθέσει τις σκέψεις και τις προτάσεις του, προκειμένου για τον εμπλουτισμό της πλατφόρμας).

Ο ίδιος συνεχίζει σε καθημερινή σχεδόν βάση τις παρεμβάσεις του και τις αναρτήσεις του ενώ ανέβασε και βίντεο για τις πυρκαγιές διαμηνύοντας ότι η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου αυτή τη στιγμή στη χώρα αλλά απέναντι σε αυτό «δεν πρόκειται να σταθούμε χωρίς φωνή» και όλοι μας «δεν πρόκειται να εκκενώσουμε την Ελλάδα».

Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Διαβάστε επίσης:

Μαρινάκης για φωτιές: «163 συλλήψεις για εμπρησμούς στη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου» (video)

Αχτσιόγλου για Γρυσπολάκη: Να απομακρυνθεί άμεσα και παραδειγματικά από την προεδρία του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου

Παραίτηση Γρυσπολάκη ζητούν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και αρχαιολόγοι για την στήριξη στους αυτόκλητους «πολιτοφύλακες»

Keywords
Τυχαία Θέματα