Τάκης Παπαματθαίου: Αποκάλυψε τι δουλειά έκανε πριν γίνει ηθοποιός! (Videos)

Για τη δουλειά που έκανε πριν ασχοληθεί με την υποκριτική μίλησε ο Τάκης Παπαματθαίου, αποκαλύπτοντας ότι θα μπορούσε, σήμερα, να είναι διευθυντής σε τράπεζα.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show», ο ηθοποιός έκανε λόγο για ένα επάγγελμα με… λαμπρό μέλλον που όμως άφησε, καθώς τον κέρδισε το θέατρο.

«Εγώ δούλευα και στην τράπεζα

και με λαμπρό μέλλον. Άντρας μιας θείας μου, αδερφής της γιαγιάς μου, ήταν πρόεδρος του χρηματιστηρίου με τσατιλίκι φοβερό στην τράπεζα Κρήτης. Ήμουν ταμειολογιστής, είχα και το συνάλλαγμα, καταλαβαίνεις το γλείψιμο που μου κάνανε “κύριε Παπαματθαίου συγχαρητήρια..” μου στέλνανε καλαθάκια με ουίσκι. Άρχισα να γλυκαίνομαι, πιτσιρικάς τώρα με αυτά τα μεγαλεία» είπε και πρόσθεσε:

«Έπρεπε να αποφασίσω. Δηλαδή εγώ τώρα ξέρω ότι το μέλλον μου, να μην πω ο θάνατός μου, είναι ότι θα είμαι ανώτερος διευθυντής της τράπεζας. Πήρα την απόφαση να φύγω από την τράπεζα».

Στη συνέχεια, ο Τάκης Παπαματθαίου αποκάλυψε τον ρόλο που του είχε προταθεί για τη σειρά «Οι Απαράδεκτοι» και τον οποίο είχε αρνηθεί, ενώ σχολίασε και τον εαυτό του, ως πατέρα.

«Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μου πρότεινε να παίξω στους “Απαράδεκτους”. Δεν δέχθηκα και τον ρόλο πήρε ο Βλάσσης Μπονάτσος. Αρνήθηκα, γιατί λίγο πριν είχα υπογράψει να παίξω με τον Γιώργο Κωνσταντίνου και, ενώ κάποιοι κάνουν κάτι τέτοιες… ντρίπλες και σπάνε τα συμβόλαια, εμένα δεν είναι του χαρακτήρα μου» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

«Προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος πατέρας για τον Ιάσονα αλλά έχω κάνει κι εγώ λάθη. Όσο και να προσπαθείς, πάντα θα υπάρχει το καλύτερο. Αυτό το καλύτερο προφανώς δεν το έφτασα, ίσως δεν ήμουν ο τέλειος πατέρας» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Γέννησε η Δανάη Μιχαλάκη!

Ρόμπι Γουίλιαμς: Πέθανε η θαυμάστριά του που είχε τραυματιστεί σε συναυλία στο Σίδνεϊ (videos)

«The Crown»: Σε δημοπρασία αντικείμενα, κοστούμια και… σκηνικά της σειράς

Keywords
Τυχαία Θέματα