Τάσος Χαλκιάς: «Ήμουν αποτυχημένος παραγωγός, έχασα λεφτά» (Video)

Για την περίοδο που δοκιμάστηκε ως παραγωγός μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς επισημαίνοντας ότι υπήρξε «αποτυχημένος» σε αυτόν τον τομέα, καθώς και τις δυο φορές που το προσπάθησε, δεν τα κατάφερε.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο ηθοποιός τόνισε ότι η αποτυχία αυτή είχε ως αποτέλεσμα να χάσει και πολλά χρήματα.

«Ήμουν ο πρώτος στο ελληνικό θέατρο που ανέβασε τους Άθλιους. Εκείνη την εποχή ήμουν πολύ περήφανος γι’ αυτό το εγχείρημα. Οι Παγιδευμένοι είναι ένα περίπλοκο

σίριαλ. Έχει τούρκικο concept και δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα», είπε και πρόσθεσε:

«Τα λεφτά παίζουν ρόλο για τον οποιονδήποτε εργαζόμενο, κι εγώ εργαζόμενος είμαι. Υπάρχει ένα παράδοξο, όσο μεγαλώνουμε σε ηλικία τόσο περισσότερη ζήτηση έχουμε στη δουλειά. Κυρίως έχασα λεφτά και τις δύο φορές που έκανα παραγωγή, ήμουν αποτυχημένος παραγωγός».

Στη συνέχεια, ο Τάσος Χαλκιάς αναφέρθηκε στους ηθοποιούς, επισημαίνοντας ότι το επάγγελμα χαρακτηρίζεται από φτώχεια, καθώς το γεγονός ότι κάποιοι ελάχιστοι ξεχώρισαν και κέρδισαν χρήματα, δεν κάνει το «συνάφι πλούσιο».

«Οι ηθοποιοί είναι πάμφτωχοι, μπορεί να υπάρχουν 10 που ξεχώρισαν και πήραν πολλά λεφτά, αλλά αυτοί δεν κάνουν ένα συνάφι πλούσιο. Η πορεία του θεάτρου είναι περίεργη. Μετά από 20-25 χρόνια δεν θα θυμίζει τίποτα το σημερινό θέατρο. Υπάρχει και το βασίλειο του σκηνοθέτη, που για μένα είναι υπερβολή. Το θέατρο είναι υπόθεση του ηθοποιού. Τα παιδιά από ριάλιτι δεν μπαίνουν στην υποκριτική, μπαίνουν σε μία τηλεοπτική παρουσία, δεν είναι υποκριτική αυτό. Δεν είπα ποτέ ότι τα κατάφερα. Δεν ξέρω τι έχω καταφέρει και δεν είμαι οπαδός της λέξης καριέρα» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Τέλος, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν έχει κάνει κάποια πλαστική, καθώς δεν κρίνει ότι το χρειάζεται, ενώ τοποθετεί τον έρωτα σε μια νεότερη ηλικία…

«Δεν έχω κάνει λίφτινγκ ακόμα, δεν χρειάζεται να διορθώσω κάτι πάνω μου. Βέβαια και σταματάει ο έρωτας, είναι μία πολύπλοκη κατάσταση. Ο έρωτας είναι προνόμιο του νιάτου. Νιάτο είναι όσο η βιολογία σου επιτρέπει να ερωτευτείς» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Γκάφα» στα BAFTA – Η ατάκα που έγινε viral! (Video)

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: «Παγωμένη» καλημέρα στην εκπομπή – «Το κοριτσάκι μας είναι στο νοσοκομείο» (Video)

ΕΟΦ: Ανακαλούνται παρτίδες δύο καλλυντικών

Keywords
Τυχαία Θέματα