Τέμπη: Προκαλεί ο Άδωνις – «Αν έγινε έκρηξη παράνομου υλικού, θα ήταν καλό για την κυβέρνηση»

Σε μια αμφιλεγόμενη δήλωση προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς ανέφερε πως «εάν το δυστύχημα προεκλήθη λόγω έκρηξης ενός τρένου που μετέφερε παράνομο υλικό, αυτό είναι καλό για την κυβέρνηση».

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ανέφερε ότι «εάν το δυστύχημα προεκλήθη λόγω έκρηξης ενός τρένου που μετέφερε παράνομο υλικό, αυτό είναι καλό για την Κυβέρνηση γιατί θα σήμαινε ότι δεν φταίει πια ούτε ο Καραμανλής, ούτε η σύμβαση 717».

Παράλληλα, κατονόμασε θεωρία συνωμοσίας όσα γράφονται για παράνομα υλικά στην εμπορική αμαξοστοιχία, ενώ οι χημικές ουσίες των οποίων η ύπαρξη δεν αιτιολογείται, υπήρχαν από την πρώτη στιγμή στα αποτελέσματα του Γενικού Χημείου του Κράτους. Ωστόσο, ουδέποτε ορίστηκε ειδικός χημικός μηχανικός για να εξηγήσει πώς βρέθηκαν εκεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άδωνης Γεωργιάδης:

«Εάν υποτεθεί ότι το φοβερό αυτό δυστύχημα προεκλήθη λόγω μιας έκρηξης ενός τρένου που μετέφερε παράνομο υλικό. Αυτό είναι καλό για την Κυβέρνηση ή κακό; Καλό. Τι θα σήμαινε αυτό; Ότι δεν φταίει πια ούτε ο Καραμανλής, ούτε η σύμβαση 717, ούτε τίποτα από όλα αυτά αλλά η έκταση του δυστυχήματος προήλθε από κάποιους λαθρέμπορους. Πάλι ο Καραμανλής θα φταίει αν είχαν βάλει παράνομο υλικό;

Προσπαθώ πρωτόλεια να εξηγήσω ότι αν υποτεθεί ότι ο πυρήνας αυτής της θεωρίας συνομωσίας έχει κάποια βάση, αυτό δεν θα ήταν κατά της Κυβερνήσεως στην προκειμένη περίπτωση για το δυστύχημα, αλλά υπέρ της Κυβερνήσεως. Θα σήμαινε ότι το δυστύχημα προεκλήθη από έναν λαθρέμπορο…».

Η δήλωση Γεωργιάδη στο 43.08:

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση Pulse: Οριακή άνοδος ΣΥΡΙΖΑ, έπιασε το ΠΑΣΟΚ στη 2η θέση – Ενισχύθηκε ο Κασσελάκης μετά το συνέδριο, χαμένος ο Τσίπρας λένε οι ψηφοφόροι

«Καρφιά» από τον Πάνο Καμμένο για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Prorata: Χωρισμένη στη μέση η κοινωνία για τις φοιτητικές κινητοποιήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα