Θεσσαλονίκη: 32χρονη κατέγραψε σε βίντεο επίθεση επιδειξία (Video)

Την ψυχραιμία να καταγράψει σε βίντεο την επίθεση ενός επιδειξία σε βάρος της στην περιοχή της Άνω Πόλης, στη Θεσσαλονίκη είχε μία 32χρονη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ήταν η τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες που η 32χρονη έπεσε θύμα παρενοχλητικής συμπεριφοράς στη γειτονιά της.

Παράλληλα, όπως καταγγέλλει, αντίστοιχα περιστατικά έχουν συμβεί εναντίον και άλλων γυναικών στην ευρύτερη περιοχή.

Η νεαρή γυναίκα καθόταν σε παγκάκι έξω από την εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης.

Ξαφνικά, αντιλήφθηκε έναν άνδρα στη γωνία, ο οποίος

όπως διακρίνεται και στο βίντεο, φόραγε κόκκινη μπλούζα. Εκείνος, αφού της επιτέθηκε λεκτικά, άρχισε να αυτοϊκανοποιείται μπροστά της.

Όταν όμως κατάλαβε πως η γυναίκα τον καταγράφει σε βίντεο, φοβήθηκε και έφυγε τρέχοντας, με τους περαστικούς να τον κοιτούν απορημένοι.

Πριν από λίγους μήνες, η 32χρονη είπε πως δέχτηκε και πάλι επίθεση όταν ένας άνδρας, ξεκίνησε να τη βρίζει χυδαία, κάνοντας χειρονομίες, θεωρώντας πιθανό πως μπορεί να ήταν ο ίδιος δράστης.

«Πήρα τηλέφωνο το 100 και τις τρεις φορές, αλλά δεν έκανα μήνυση. Την τελευταία φορά, ήρθαν ένστολοι στο σπίτι μου και έγινε καταγραφή του περιστατικού. Υπάρχουν και άλλα περιστατικά και οι γυναίκες δεν τα καταγγέλλουν. Φοβούνται να μην στοχοποιηθούν. Περιγραφή του δράστη έχω δώσει στην αστυνομία», είπε μεταξύ άλλων η 32χρονη γυναίκα.

Διαβάστε επίσης:

Νίκαια: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε άλσος

Καιρός σήμερα: Πέφτει η θερμοκρασία – Πού αναμένονται βροχές (Videos)

Κίνηση τώρα: «Φρακαρισμένος» ο Κηφισός – Στο «κόκκινο» το κέντρο (live χάρτης)

Keywords
Τυχαία Θέματα