Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο του 51χρονου – Έκλεισαν τα σύνορα

Γνωστός της αστυνομίας φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας έξω από βενζινάδικο με θύμα έναν 51χρονο άνδρα στη Θεσσαλονίκη.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ-καρέ τη δολοφονία που διαπράχθηκε στις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Από τα πυρά του δράστη έπεσε νεκρός ένας 51χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία.

Οι

έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση του εγκλήματος βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ η αστυνομία εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη, μιας και οπτικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας του βενζινάδικου βοήθησε ώστε να εντοπιστεί ο δράστης.

Την ίδια ώρα η αστυνομία έχει δώσει εντολή να κλείσουν τα σύνορα, καθώς τόσο ο δράστης όσο και η σύζυγός του, που ήταν μέσα στο ΙΧ που οδηγούσε, κατάγονται από την Αλβανία και υπάρχει φόβος να διαφύγουν στη γειτονική χώρα.

Το θύμα δεν είχε απασχολήσει τις αρχές.


Σοκαριστικό βίντεο με τη δολοφονία του 50χρονου

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο, από τη δολοφονία ενός 51χρονου σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη, είδε το φως της δημοσιότητας.


Ο 51χρονος φαίνεται να πλησιάζει ένα σκουρόχρωμο Ι.Χ. αυτοκίνητο που είναι ακινητοποιημένο και να λογομαχεί με τον οδηγό. Την ώρα που επιχειρεί να χτυπήσει τον οδηγό με κάποιο αντικείμενο, βάζοντας τα χέρια μέσα από το ανοιχτό παράθυρο του οχήματος, δέχεται πυρά και πέφτει νεκρός στο οδόστρωμα. Ακολούθως ο οδηγός αναπτύσσει ταχύτητα και εξαφανίζεται.


Σημειώνεται ότι από το σημείο του φονικού περισυνελέγησαν δύο κάλυκες. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν ως επικρατέστερη εκδοχή θύμα και δράστης να είχαν προσωπικές ή οικονομικές διαφορές.

Διαβάστε επίσης:

Καύσωνας Κλέων: Πάνω από 100 καταγγελίες για εργαζόμενους μέσα στο λιοπύρι

Διακοπή ρεύματος σε Ζωγράφου, Παγκράτι, Καισαριανή

Καύσωνας Κλέων: Εκρηκτικό κοκτέιλ με ζέστη και ισχυρούς ανέμους – «Καμπανάκι» για φωτιές Παρασκευή και Σάββατο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Ανθρωποκυνηγητό, 51χρονου – Έκλεισαν,thessaloniki, anthropokynigito, 51chronou – ekleisan