Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα την Παρασκευή ο 29χρονος που ομολόγησε – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Αύριο Παρασκευή θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ο 29χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε 64χρονο, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος υποστήριξε ότι ενώ καθόταν σε παγκάκι του νέου σιδηροδρομικού σταθμού της Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Πέμπτης 20 Ιουλίου, τον πλησίασε το θύμα, γνωρίστηκαν και του ζήτησε να μεταβούν στο σπίτι του, προκειμένου να εκτελέσει εργασίες έναντι αμοιβής.

Όταν έφτασαν εκεί, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς

του 29χρονου, κι ενώ εκτελούσε εργασίες, ο 64χρονος του επιτέθηκε και επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει, με σκοπό να τον βιάσει.

Ακολούθησε πάλη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο δράστης κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο πρόσωπο του θύματος με γροθιές. Στη συνέχεια έδεσε το λαιμό του θύματος με σχοινί και αφού πήρε τρία μαχαίρια από την κουζίνα, κάρφωσε τα δύο στο στρώμα του κρεβατιού και το τρίτο στη βουβωνική περιοχή του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να έγραψε στον τοίχο με το αίμα του θύματος την φράση «Παιδεραστής 1».

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δράστης και θύμα δεν φαίνεται να γνωρίζονταν, πριν από τη συνάντηση τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό, αν ο 64χρονος είχε απασχολήσει την αστυνομία.

Στις 7 το πρωί ο 29χρονος πήγε στην Ασφάλεια και ομολόγησε το έγκλημα. Ο ίδιος οδήγησε τους αστυνομικούς σε διαμέρισμα επί της οδού Καζαντζάκη όπου η σορός του 64χρονου βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος.

Το θύμα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και εκχυμώσεις στο κεφάλι. Ο δράστης φέρεται να έγραψε στον τοίχο του διαμερίσματος την φράση «Παιδεραστής 1». Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

Κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος εξέτασε τον τόπο του εγκλήματος παρουσία ιατροδικαστή.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο στιχουργός Μιχάλης Μπουρμπούλης

Χρήστος Δάντης: Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος για τις επόμενες εκλογές (Video)

Φωτιά στη Δυτική Αττική: Τιτάνια η μάχη των εναέριων μέσων για να μείνουν οι φλόγες μακριά από την Πάρνηθα (Χάρτης)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Παρασκευή, 29χρονος, – Σοκάρουν,thessaloniki, paraskevi, 29chronos, – sokaroun