Θεσσαλονίκη: Βίντεο σοκ – Η στιγμή που κουκουλοφόρος χτυπάει με κράνος τον αστυνομικό

Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο στο οποίο φαίνεται η στιγμή της επίθεσης κατά αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου ενάντια στην ομοφοβία.

Το βράδυ της Κυριακής, έξω από τον κινηματογράφο «Ολύμπιον», στην πλατεία Αριστοτέλους, αστυνομικός που στεκόταν στην είσοδο δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων. Συγκεκριμένα, ένας από τους κουκουλοφόρους χτύπησε στο πρόσωπο τον αστυνομικό με

ένα κράνος με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραυματιστεί ελαφρά.

Μετά την παροχή πρώτων βοηθειών και για προληπτικούς λόγους ο αστυνομικός μετέβη στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Panagiotidis (@bill_panagiotidis)

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Κυριακής προκλήθηκε ένταση κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κατά της ομοφοβίας, στον τόπο όπου σημειώθηκε χθες το βράδυ η επίθεση εναντίον δύο ατόμων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Στο σημείο όπου είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες διαδηλωτές, επιχείρησαν να προσεγγίσουν από τον παραλιακό δρόμο, άτομα ενάντια στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου που βρίσκονταν για συμπαράσταση και αλληλεγγύη στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και διαδηλωτές τους απώθησαν. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 16 προσαγωγές.

Οι διαδηλωτές με πανό και συνθήματα όπως «θα βγω από το σπίτι όπως θέλω εγώ», «Κανένα μόνο» και «καμιά ανοχή στην τρανσομοφοβία» ξεκίνησαν από την πλατεία Αριστοτέλους και πραγματοποιούν πορεία.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στον Κηφισό: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό

Θεσσαλονίκη: Απείλησαν τον Στέφανο Κασσελάκη στο συλλαλητήριο κατά της ομοφοβίας – Αστυνομικός δέχθηκε επίθεση – 16 προσαγωγές

Μητροπολίτης Φιλόθεος για τρανσφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Ο Χριστός μας δεν «σταυρώνει»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Βίντεο,thessaloniki, vinteo