Θρίλερ στο Χόλιγουντ: Αγνοείται ο ηθοποιός Drake Bell από τη σειρά Drake and Josh του Nickelodeon

Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ στο Χόλιγουντ καθώς ο ηθοποιός Drake Bell που πρωταγωνίστησε σε μια από τις πιο επιτυχημένες νεανικές σειρές, αγνοείται.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας «η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο».

Το Αστυνομικό Τμήμα της Ντεϊτόνα εξέδωσε ανακοίνωση μέσω Facebook την Πέμπτη 13 Απριλίου, με την οποία ειδοποιεί το κοινό για την εξαφάνιση του 36χρονου ηθοποιού και τις συνθήκες γύρω από αυτήν. 

Ο ηθοποιός εθεάθη να ταξιδεύει με μια γκρι

BMW του 2022 και «η τελευταία γνωστή τοποθεσία του είναι πιθανώς η περιοχή του Mainland High School στις 4/12/2023 λίγο πριν τις 9 μ.μ.».

Ο Bell, 36 ετών, έγινε γνωστός δίπλα στον Josh Peck στην επιτυχημένη σειρά του Nickelodeon “Drake & Josh”, η οποία προβλήθηκε για τέσσερις σεζόν και 56 επεισόδια μεταξύ 2004 και 2007.

Τον Ιούνιο του 2021, ο Drake Bell ομολόγησε την ενοχή του για κακούργημα για «έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο» καθώς κατηγορείται ότι συμπεριφέρθηκε ανάρμοστα σε μπαρ, με μια ανήλικη με την οποία υποτίθεται ότι είχε επαφή στο διαδίκτυο. Αργότερα καταδικάστηκε σε δύο χρόνια με αναστολή και 200 ​​ώρες κοινωφελούς εργασίας.

Οι κατηγορίες προέκυψαν από ένα επεισόδιο που έλαβε χώρα μεταξύ του τότε 31χρονου Bell και μιας 15χρονης κοπέλας τον Δεκέμβριο του 2017. Η αστυνομία είπε τότε ότι η συνάντηση μεταξύ των δύο ακολούθησε μήνες μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ήταν «κατά καιρούς… σεξουαλικής φύσης».

Το 2015, ο Bell συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 δολάρια. Σε εκείνη την περίπτωση, επικαλέστηκε μη αμφισβήτηση πλημμελήματος και πέρασε τέσσερις ημέρες στη φυλακή.

Διαβάστε επίσης:

Καμίλα: Από επίσημη ερωμένη του Καρόλου, βασίλισσα – Η λατρεία της για τα άλογα, ο «παράνομος» έρωτας και ο γάμος το 2005

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ένας χρόνος από την ρωσική εισβολή

Βρετανία: Πέθανε η δημιουργός της μίνι φούστας Μέρι Κουάντ

Keywords
Τυχαία Θέματα