Τι λένε στην Νέα Δημοκρατία για «προσχώρηση Λοβέρδου» – Ποιοι είναι υπέρ και ποιοι κατά

Η «βόμβα» του Ανδρέα Λοβέρδου την Τετάρτη στο One Channel για σχηματισμό νέας πολιτικής κίνησης ή προσχώρησης του στην Νέα Δημοκρατία δεν είναι κάτι για το οποίο το topontiki.gr δεν σας είχε ενημερώσει.

Αντιθέτως – για να ευλογήσουμε και τα γένια μας – ήμασταν οι πρώτοι που γράψαμε για νέα

πολιτική κίνηση από τον πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ καθώς και για την πολιτική εκδήλωση που ετοιμάζει τον Νοέμβριο. Αυτά για να μπαίνουν τα πράγματα σε μία θέση.

Τώρα, σε ό,τι έχει να κάνει με την προσχώρηση του κ. Λοβέρδου στην «γαλάζια» παράταξη οι δικές μας πληροφορίες θέλουν τέτοιες συζητήσεις να μην έχουν γίνει. Άλλωστε και ο Ανδρέας Λοβέρδος στις δηλώσεις του μίλησε για «εισηγήσεις» και όχι για αποφάσεις.

Πάντως, στην Νέα Δημοκρατία έχουν ήδη ξεκινήσει οι κουβέντες για πιθανή ένταξη του Ανδρέα Λοβέρδου στους κόλπους του κόμματος. Εκτός του Μάκη Βορίδη, ο οποίος δήλωσε επίσημα ότι είναι θετικός σε μία τέτοια προοπτική και άλλα κορυφαία στελέχη είναι υπέρ μίας τέτοιας εξέλιξης. Αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης θα «έκανε σαν τρελός» να δει τον «μεγάλο του αδερφό»  στο ίδιο κόμμα. Στην ίδια γραμμή είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Θάνος Πλεύρης καθώς και «ΠΑΣΟΚογενείς» όπως ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. Αυτοί που είναι διστακτικοί είναι «καραμανλικά» στελέχη οι οποίοι όμως αυτή τη στιγμή δεν εκφράζονται συντεταγμένα. 

Τέλος, θετικός σε μία πιθανή ένταξη του Ανδρέα Λοβέρδου στην Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να θεωρείται και ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρώην Πρωθυπουργός άλλωστε έχει εκφραστεί θετικά για τον πρώην Υπουργό της κυβέρνησης του. 

Διαβάστε επίσης:

Ανυπότακτη Αττική: Συνεργάτης του Τζήμερου και πολιτευτής που εξίσωνε τη Χρυσή Αυγή με τον ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο Ιωακειμίδη

Η κατάντια ενός πλασιέ μισογυνισμού και ομοφοβίας: Ο Ασκητής και η θεωρία του για το τι είναι «ζευγάρι»

Ελληνοτουρκικά: Η κυβέρνηση διαψεύδει τα τουρκικά ΜΜΕ για την άμυνα των νησιών

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημοκρατία, Λοβέρδου – Ποιοι,dimokratia, loverdou – poioi